Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +27 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 27. jūnijs
Malvīne, Malvis

Nedēļas horoskops: 21. - 27. jūnijs

Nedēļas horoskopu 21. - 27. jūnijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Šajā periodā veiksies, ja būs skaidri plāni un darāmie darbi. Panāksit vienošanos darījumu attiecībās, taču neceriet uz kredītiestāžu atsaucību. Būs sarežģīti atrast kopīgu valodu ar ierēdņiem. Dariet tikai to, kas pa spēkam ar saviem līdzekļiem. Nekārtojiet lietas ar negatīvi noskaņotiem cilvēkiem. Ja paredzēts tālāks ceļš, laikus noformējiet personīgos dokumentus. Vairāk rūpējieties par saticību mīļoto un tuvo cilvēku starpā. Kompānijā uzturiet mierīgu, labvēlības pilnu gaisotni. Pašsajūtu var pasliktināt nespēja kārtīgi izgulēties. Pašos Jāņos atcerieties, ka rīta stundai zelts mutē!

VĒRSIS. Pieaugs enerģija, bet var nākties iegrožot brīvības alkas. Ne vienmēr tas, kas pieder citam, nesīs laimi jums. Nesteidzieties pārsteigt un izcelties ar neapdomātiem priekšlikumiem. Atzinību gūs no sirds veiktais darbs. Ļoti noderēs gadiem apgūtās iemaņas. Svešās vietās izvairieties no nepazīstamiem iereibušajiem. Saimniekojot visu dariet kopā savā pulciņā – būs gan jautrāk, gan ātrāk. Pamēģiniet svētkos kaut vai uz pāris stundām atrauties no mobilā telefona un datora – var pat izsolīt balvu tam, kurš izturēs ilgāk. Itin visu dariet ar mēru. Mielastā nepārslogojiet gremošanas sistēmu.

DVĪŅI. Svētku gaidās priecīgs, bet arī spriedzes pilns noskaņojums. Pārdzīvosit tuva cilvēka neveiksmi, bet ne vienmēr varēsit palīdzēt. Rīkojieties tikai tad, ja jūtat, ka esat vajadzīgi. Dzīvojiet mierīgi, pagaidām debesis virs mums ir gaišas, bet rezerves plāns par ļaunu nenāks. Veiksmīgi izdosies izsprukt no ķezas uz ceļa. Parūpējieties par savu braucamo. Apdomājiet, kā veidosit savu kompāniju saulgriežos. Cik iespējams, ievērojiet cilvēku saskaņu. Lolojiet ģimenes seniorus, necentieties nemitīgi strostēt atvases. Esiet pret pusaudžiem saprotoši un uzmanīgi. Atcerieties, ka drošība ir svarīgākā!

VĒZIS. Daudzie pienākumi prasīs enerģisku rīcību. Strādāsit ar vērienu un uzņēmību. Aktuāla finansiālu jautājumu risināšana. Noguruma mākti, varat kļūt nervozi un nesavaldīgi. Jau kādu laiku risināsit domu par kardinālām pārmaiņām dzīvē. Iespējas būs, bet nāksies grūti pieņemt izšķirošo lēmumu. Saulgriežos mēģiniet atpūsties – lai nav ne jāsteidzas, ne jāpieņem lēmumi. Kaut negribēsies nekur doties, par labu nāks vides maiņa. Cilvēku barā neatstājiet mīļoto bez uzmanības un atbalsta. Esiet uzmanīgi ar alkoholu – tas var izdarīt sliktu «pakalpojumu», kas pēc tam būs jānožēlo. Var saspringt attiecības.

LAUVA. Atvaļinājuma tuvošanās liks raitāk strādāt, centīsities visus darbus pabeigt laikus. Draudzīga saprašanās ar vistuvākajiem līdzgaitniekiem. Nonākuši krustcelēs, ieklausieties intuīcijā. Varat vadībai lūgt turpmāk nodrošināt labākus darba apstākļus un atlīdzību. Var rasties doma nomainīt ģimenes ārstu vai izrakstīto medikamentu. Bez zinoša cilvēka konsultācijas neiztiksit. Noteikti izbrīvējiet laiku mīļotajam draugam. Esiet iecietīgi pret cilvēku vājībām – atcerieties, ka savi mīnusi ir katram. Atvases Līgo svētkos vēlēsies kavēties draugu pulkā, respektējiet to. Izvairieties no konfliktiem ikdienas gaitās.

JAUNAVA. Pēc svētkiem atkal turpināsies darbs. Dzīvojiet līdzi laikam, rūpējieties par stabiliem kontaktiem. Meklējiet jaunus ceļus un iespējas. Atradīsit risinājumu problēmai, kas jūs nomāc ilgu laiku. Bez žēluma šķirieties no lietām, kurām jūsu dzīvē vairs nav nozīmes. Jo vairāk brīvas telpas ap jums, jo gaišāks būs prāts. Stipriniet draudzīgu saikni starp tuvajiem. Atsaucieties lūgumam pēc praktiskas palīdzības. Ar dzīvesbiedru atrodiet zelta vidusceļu, motivējot bērnus vasarā darboties viņus interesējošā jomā. Māciet atvasēm gudri rīkoties ar braucamrīkiem, pareizi uzvesties ūdeņu tuvumā.

SVARI. Svētku gaidās daudz satraukumu. Uzticētos pienākumus veiciet ar ierasto vērienu un atbildību. Svētki būs – neatkarīgi no laikapstākļiem. Esiet gatavi gan svelmainai saulei, gan stiprām lietusgāzēm. Esiet uzmanīgāki nekā citkārt. Viegli iekarsušos prātus var aizskart neuzmanīga rīcība vai viens vienīgs nepareizs vārds. Baudiet dabu tās krāšņumā, bet esiet arī saudzīgi pret to, neatstājiet aiz sevis nevēlamas pēdas un nekārtību. Ja vēlaties lielāku uzmanību no mīļotā cilvēka, rūpējieties par viņu. Teiktais var tikt uztverts ar sakāpinātu uzmanību. Neklausieties tajā, kas uz jums neattiecas.

SKORPIONS. Dienas ritēs veiksmīgi. Darīsiet tikai nepieciešamo. Ar neapdomību varat sagādāt nevēlamus sarežģījumus darbā. Neļaujiet garastāvoklim iespaidot ne attiecības, ne darbu. Iespējamas pārmaiņas sadarbības tīklā. Vienmēr domājiet par pateikto. Atturieties dibināt biznesa kontaktus, taču uz jau iestrādātajiem pamatiem būs iespēja noslēgt veiksmīgu līgumu. Tuvo cilvēku klātbūtne radīs drošības sajūtu. Var rasties vēlēšanās vai apstākļi saulgriežus svinēt mājās. Neuztveriet to kā pēkšņu neveiksmi, nejūtieties sarūgtināti – viss notiek tā, kā tam jānotiek. Arī citus gadus būs Līgo laiks.

STRĒLNIEKS. Nepaļaujieties tikai uz intuīciju. Var tikt skaidrotas darba attiecības vai risinātas samilzušas profesionālās problēmas. Svarīgi turēt doto vārdu, būt patiesiem visos gadījumos. Svētkiem var iegādāties jaunu apģērbu, apavus, bet ne vairāk, kā patiešām nepieciešams. Spodriniet praktiskās iemaņas. Saimnieces var klāt svētku galdu bez pārguruma – izmantojiet arī veikalā piedāvātās iespējas organizēt gardu mielastu. Esiet objektīvi un uzticami starpnieki atvašu strīdā. Kādam Jāņu dienā var dzimt romantiskas attiecības.

MEŽĀZIS. Lielu darbu sākumam nepiemērots periods, bet būs daudz sīku darbiņu. Visam sagatavojiet laika rezervi. Radošā darba darītājiem veiksmes laiks. Sabiedrotie pēkšņi var mainīt viedokli, nolīdziniet nesaskaņas mierīgā ceļā. Aiz muguras slepus pārspriestais saasinās nesaprašanos. Pirms intensīvas darbošanās paņemiet pauzīti, nosviniet svētkus. Neko nevajag atlikt uz vēlāku laiku – dzīve pārāk ātri nāk un aiziet tālumā. Būs patīkami sanākt kopā seniem draugiem vai kuplai dzimtai, taču pie ugunskura var atklāti un sirsnīgi izrunāties par dzīvi pat ar pirmoreiz satiktu cilvēku.

ŪDENSVĪRS. Vairosies radošie spēki. Ja paši spēsit notikumus pieņemt mierīgi, lietas ritēs veiksmīgi. Svarīgi jebkurā situācijā aizskaitīt līdz desmit, pirms sakarsētā gaisotnē teiksit savu domu. Stingri aizstāviet savas pozīcijas. Veltīsit spēkus pa pusei aizmirsta plāna īstenošanai. Cerētie palīgi dažādu iemeslu dēļ nevarēs palīdzēt, un tas būs labi. Jābūt ļoti uzmanīgiem tiešajos naudas darījumos. Neskumstiet, ja šogad neatradīsit papardes ziedu – būs vēl citas vasaras. Varbūt pēdējā laikā ģimenes attiecībās esat pieļāvuši dažas kļūdas, ja tā – labojiet tās ar mīļumu.

ZIVIS. Vēloties kaut ko mainīt profesijā, sāksit apmeklēt darba intervijas. Atturieties no pārāk emocionālas uzskatu paušanas darba devējiem. Naudas lietās esiet tālredzīgi, bet darījumos atklāti un godīgi. Pirms saulgriežiem mājās izdosies pabeigt iecerēto darbu. Nelietojiet apreibinošas vielas. Necentieties ģimenes locekļiem uztiept savu gribu un viedokli, dodiet izvēles iespējas. Saulgriežos tiešām notiek kaut kas maģisks! Neiespringstiet, atrodiet vietu meditācijai, pārdomājiet savas domas, atslēdzieties no apkārtējās burzmas. Var tikt izdarīta būtiska izvēle – jutīsit, ka jau sen bijāt tai gatavi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.06.2024.

Par sacerējumu saņēmu nesekmīgu atzīmi – biju atstājis pārāk daudz vietas reklāmai.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko