Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops: 26. maijs - 1. jūnijs

Nedēļas horoskopu no 26. maija - 1. jūnijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Atraisīsies jums piemītošā spēcīgā enerģija, taču steigā varat zaudēt kontroli pār notikumiem. Atbildīgi pievērsieties tiešo pienākumu pildīšanai, visu kārtīgi paveiciet līdz pēdējam sīkumam, neatstājiet aiz sevis astes. Būs daudz kārdinājumu. Ja neuzmanīsities, strauji un nemanāmi var kust personīgie iekrājumi. Būs nepieciešama aktīva jūsu līdzdalība kāda tuva cilvēka jubilejas pasākuma plānošanā. Darbā ieguldīsit daudz enerģijas un visu darīsit pa savam prātam. Tas kādam var nepatikt. Raibas perioda beigas. No jums neatkarīgu apstākļu dēļ var tikt atcelts plānots izbraukums.

VĒRSIS. Māks paguruma un izdegšanas sajūta. Vēlēsities vairāk laika veltīt sev, mierīgi elpot un vērot, kā viss rit savā noteiktā gaitā. Darbā iespējama sīka rīvēšanās un domstarpības. Vadība būs neapmierināta ar projekta lēno gaitu. Netaisnojieties, dariet visu, kas jūsu spēkos. Krājiet informāciju par jaunumiem savā nozarē. Piedalieties semināros un kursos – tas vairos izredzes sekmīgi veidot karjeru. Ģimenē mulsinās atvašu šķietamā atsvešināšanās. Neļaujiet visam plūst savu gaitu – tā vietā neuzbāzīgi gādājiet, lai jaunieši ir nodarbināti viņus interesējošā jomā. Vēlama emocionāli atklāta saruna.

DVĪŅI. Vētrainu emociju laiks. Neļaujieties šaubām un bailēm, pielāgojieties ikdienas tempam un apkārt notiekošajam. Ņemiet par labu to, kam rodat jēdzīgu izskaidrojumu. Bezrūpībā varat palaist garām labu izdevību. Meklējiet kopīgu valodu gan ar augstāk stāvošajiem, gan ar padotajiem un tuviem draugiem. Darba ķīviņos vai ģimenē, skaidrojot attiecības, pirmais noteikums ir nepacelt balsi. Neizdosies no tuviniekiem noslēpt savu nemieru un svārstīšanos. Sarežģītā situācijā droši lūdziet padomu un palīdzību. Pievērsiet uzmanību veselībai. Tiksiet galā ar nervozitāti, fiziski pastrādājot. Kārtīgi izgulieties.

VĒZIS. Stipriniet sevī optimismu. Nepieņemiet nozīmīgus lēmumus tikai savas iegribas pēc – tas var jūs aizvest pilnīgi pretējā virzienā. Varat saņemt dāsnus sadarbības piedāvājumus. Neleciet kā circenis pelnos, apsveriet iespējas un ievāciet visu pieejamo informāciju par potenciālo darba devēju. Apzinoties gūtās zināšanas un pieredzi, varat izvirzīt savas prasības. Klusībā vēliet sev panākumus. Mīlestības piepildītas dienas. Brīvo laiku vadiet kopā ar sev tuvajiem cilvēkiem. Raugiet, lai atvases nejustos atstumtas. Dodieties ekskursijā vai ceļojumā, kurā savu nozīmi zaudēs atkarība no telefona.

LAUVA. Nesāciet savus rītus ar negatīvām domām. Jūsu dzīvē var ienākt jaunas vēsmas – ļaujieties tām! Asais prāts un iniciatīva būs drošs garants veiksmei. Pārmetumus izraisīs jūsu vēlēšanās virzīt notikumus pēc sava plāna, un radušās domstarpības jūs neatturēs. Rīkojieties prātīgi, ņemiet vērā konkurenta aktivitātes. Svarīgam pasākuma scenārijam gatavojiet drošu rezerves variantu. Slāpētās emocijas izpaudīsies mājas dzīvē. Iespējami pārpratumi un nevienprātība, būs grūti piekāpties un citam citu saprast. Vēlams kādu laiku pavadīt vienatnē. Neiesaistiet savos strīdos atvases un tuvus draugus.

JAUNAVA. Vēlmju un darbības periods. Nekas nespēs jūs izsist no līdzsvara, taču ceļā uz mērķi svarīga būs laicīga darbu plānošana un pacietība. Saņemsiet gan labu materiālu atlīdzību, gan tiksit labi novērtēts profesionālā ziņā. Mīļotais cilvēks prasīs nedalītu uzmanību. Aizņemtības dēļ pilnā mērā nebūs īstenojams cerētais variants biežāk pavadīt laiku kopā. Var palīdzēt ieplānots atvaļinājums divatā tālāk prom no ierastās vides. Nepastāviet tikai uz savu taisnību, bet neļaujiet to darīt arī otram. Izvairieties ar mīļoto kopā bieži uzturēties draugu un draudzeņu sabiedrībā – kāja var paslīdēt katram.

SVARI. Jārēķinās ar misēkļiem darba gaitās. Kolektīvā necīnieties vienatnē, aktivizējiet kolēģu spēkus, sakiet labus vārdus un uzmundriniet ikvienu. Piebremzējiet vērienīgu projektu sākšanu, taču veiksmīgi izdosies pabeigt jau iesākto. Lauku saimnieki var paplašināt sava īpašuma robežas. Neskumstiet par nozaudētu lietu. Visticamāk, tai nebija lielas nozīmes jūsu dzīvē. Nelieciet mīļotajam draugam klausīties garus pārspriedumus par savām darba gaitām, paziņu nesaskaņām un globāliem notikumiem pasaulē. Mīliet un tiksit mīlēts!

SKORPIONS. Ik pa laikam var rasties iekšēja trauksmes sajūta, taču nenoplaks entuziasms un alkas pēc panākumiem savā jomā. Pat visvienkāršāko darbu veiciet ar dzirkstelītēm acīs. Izdosies salikt punktus uz i darbos, kas saistīti ar ģimenes ērtībām. Lieciet akcentus uz atvašu turpmāko izglītību, nevis uz vērienīgiem vasaras ceļojumu plāniem. Jaunajiem pāriem attiecībās būs sajūta, kā staigājot gar aizas malu. Visdrošākais līdzeklis situācijas uzlabošanai ir runāšana un vēlreiz runāšana. Mīlestībā klusēšana nekad nebūs zelta vērtē un pieslīpēšanās nav vienas nedēļas darbs – tas var ilgt gadiem, pat visu dzīvi.

STRĒLNIEKS. Ar cieņu un apdomu droši ejiet savās dienas gaitās. Nepadodieties vispārējai steigai. Viss izdosies, un plānotais tiks paveikts laikā, ja spēsit noturēt iekšējo līdzsvaru. Ja tas nav tieši saistīts ar darbu, atturieties vakaros ieslīgt ziņu lasīšanā vai telekanālu vērošanā. Krājiet spēkus dabā. Gādājiet par mīļajiem, par attiecībām ar draugiem. Labi pavadīt laiku lauku īpašumā. Vienmēr izdariet ārsta nozīmētās analīzes, neko neatstājiet uz vēlāku laiku. Ar maigumu un iecietību spodriniet attiecības ar mīļoto cilvēku. Sirsnīgi vārdi un jauki komplimenti darīs brīnumus.

MEŽĀZIS. Brīžiem jutīsities kā iestidzis purva akacī – darbi krāsies, kolēģi nebūs gatavi palīdzēt. Ap jums veidosies viegls haoss. Sabiedrībā var sākt sūbēt jūsu spožā aura. Meklēsit vienkāršākus ceļus, aizmirstus noderīgus kontaktus. Nevajag taisnoties, meklēt iemeslus kļūmēm. Ārēji saglabājiet mieru un cieņas pilnu stāju. Nekas nav mūžīgs, un spoži teikta runa atkal sāks veiksmes joslu jūsu dzīvē. Pēc notikušā kļūsit stiprāks un drošāks, pavērsies jaunas perspektīvas. Nezaudējiet ticību saviem spēkiem. Ar atvieglojumu lemsit vasarā tērēt lielāku naudas summu izklaidei vai ceļojumam kopā ar ģimeni.

ŪDENSVĪRS. Dalieties ar savu dzīvesprieku gan darbā, gan mājās. Plānojiet reālus darbus, patīkamas izklaides draugu sabiedrībā. Pratīsiet dažādot rutīnas darbus, uzdoto varēsit veikt pats pēc sava saliktā grafika. Perioda pirmajā pusē kāda situācija prasīs savaldīšanos un diskrētumu. Mēles kulstīšana nevietā var saraut tuvas draudzības saites. Mājās centieties ievērot tuvinieku intereses un pielāgoties kopējam noskaņojumam. Piekrītiet atvašu izvēlēm, bet plānos veiciet visas nepieciešamās korekcijas. Koptajā dārzā var ieviesties kādi kaitēkļi. Darbojieties pēc instrukcijas.

ZIVIS. Būs dinamiski un jaudīgi plāni. Laikus sagatavojiet tiem stabilus pamatus un drošu atbalstu. Atturieties no augstprātības un necieņas pret tiem, kas dzīves ceļā mazāk veiksmīgi. Nenosodiet nevienu par sava viedokļa izteikšanu. Patiks kritizēt citu cilvēku padarīto, taču labāk vajadzētu stingrāk vērtēt savu veikumu un saskatīt jau laikus labojamās kļūdas. Neizpaudiet nevienam jums uzticētu, varbūt pat mazsvarīgu informāciju. Klupiens var būt sāpīgs. Neatstājiet novārtā cilvēku, kas visu mūžu bijis jums drošs atbalsts. Perioda beigās varbūt sajutīsit nogurumu, gribēsit attālināties no cilvēkiem un kņadas. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko