Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Nedēļas horoskops 30. septembrim - 6. oktobrim

Nedēļas horoskopu 30. septembrim - 6. oktobrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Novērsiet regulāru pārpūlēšanos vai vēlu gulētiešanu. Centieties pienākumus paveikt darbā, nepadarīto nenesiet uz mājām. Nepārdzīvojiet, ja darbā neesat iekļauts nozīmīgā braucienā, darījumā vai komisijā – galu galā izrādīsies, ka tas jums nācis par labu. Biznesa projektā esiet lietišķs, vairāk pievērsieties praktiskajai pusei. Īpaša vērība nepieciešama naudas darījumos. Atturieties apvienot cēlu draudzību ar biznesa lietām. Labdarībai atrodiet konkrētu adresātu. Ģimenē var izcelties nesaprašanās par gaumes vai interjera jautājumiem. Galīgo lēmumu pieņemiet pārdomāti, bez steigas.

VĒRSIS. Garastāvoklis būs cieši saistīts ar pašsajūtu, emocijas būs mainīgas un nepastāvīgas. Iedvesmos apstākļu maiņa, veiksies radoši darbi un pasākumi ar cilvēkiem. Saskatīsit iespēju vairot personīgo labklājību. Varat pieņemt piedāvāto iespēju, taču vēlams, lai darbu adekvāti novērtē. Kāds gribēs izmantot situāciju un iedzīvoties uz jūsu rēķina. Uzmanīgi plānojiet ģimenes budžetu. Gādājiet, lai vienmēr pietiek līdzekļu pēkšņai vajadzībai. Saspringtā situācijā pacentieties iztikt bez aizņemšanās. Par kādu nepieciešamu pirkumu samaksāsiet nesamērīgi augstu cenu. Rūpējieties par atvašu attīstību.

DVĪŅI. Sāks nogurdināt rutīnas darbs. Esiet iecietīgs pret tiem, kuri jums vienaldzīgi. Vēlēsities ieviest jauninājumus, veikt eksperimentus vai reformas. Ja neveicas, neskrieniet ar galvu sienā. Neko nepametiet pusdarītu. Perioda beigās jutīsities paguris, vēlēsities atvilkt elpu, izklaidēties. Svarīgi koncentrēties nopietniem pasākumiem. Labi būtu atstāt auto mājās. Paškritiski novērtējiet savu rīcību, trakulības sekas saviesīgā pasākumā būs grūti noregulēt. Šķietamie domubiedri var novērsties. Lai panāktu stabilitāti, attiecībās ar mīļoto cilvēku būs jāpieļauj kompromisi.

VĒZIS. Emocionāli diezgan satraucošs laiks. Nav vēlams doties uz darba intervijām. Iespējama sasteigta biznesa tikšanās. Laikus papūlieties pārbaudīt skaidras naudas un bankas konta stāvokli. Ļaujiet vaļu fantāzijai un savu mazo vēlmju īstenošanai. Par kādas cerības piepildīšanos vēl būs jāpacīnās. Veiksmīga apstākļu sakritība. Neuzturiet draudzību, kas balstīta uz pašlabuma meklējumiem. Morāli atbalstiet atvases. Kopdzīvē var traucēt jūsu lielākais mīnuss – greizsirdība. Aplieciniet sevi vienkāršā un nesamākslotā veidā. Neklāstiet savas problēmas riņķī un apkārt, katram pietiek savu raižu.

LAUVA. Organizatora talants palīdzēs sakārtot veicamo darbu plānus. Radīsies iespēja kopīgam darbam piesaistīt jaunus domubiedrus. Paveiciet lietas, par ko esat pilsoniski atbildīgs. Nepieciešama apdomība darījumos. Būs daudz padomdevēju un daudz tukšu salmu kulšanas – tas var radīt neuzticību jums un jūsu iecerētajiem projektiem. Pārcenšoties varat nonākt tur, no kurienes patiesībā vajadzēja bēgt. Nenosodiet vājākos un mazāk veiksmīgos. Varat kaut ko mainīt ārējā izskatā. Ģimenē kopīgi apspriediet iespējas samazināt tēriņus. Atvēliet laiku klusumam un pārdomām.

JAUNAVA. Garastāvokli ietekmēs rudenīgie laikapstākļi, negaidītas tikšanās un satraucoši notikumi. Neuztveriet pārāk emocionāli apkārt valdošo negatīvismu, atsijājiet graudus no pelavām. Rūpējoties par savu tiesību ievērošanu, neaizskariet citu cilvēku jūtas. Nav vērts iesaistīsies demagoģiskos disputos. Tukšu solījumu ietekmēts, nemainiet viedokli par jums būtiskām lietām. Cīnieties ar paguruma un apātijas piezagšanos. Noderēs mērens ēšanas režīms, vingrojumu pauzes un kaut vai īsas pastaigas. Pievērsiet vairāk uzmanības mīļotajam cilvēkam, rūpējieties par stabilitāti attiecībās.

SVARI. Pārliecinoši turieties pie pārbaudītām vērtībām. Iespējami sarežģījumi naudas lietās, ar finansēm rīkojieties bez pārsteidzības. Taupiet un ekonomējiet gan uz personīgiem izdevumiem, gan biznesa jomā, kārtojiet parādus. Strauji mainīgo viedokļu ietekmē apdomājiet pieņemtos lēmumus – tas palīdzēs saglabāt autoritāti, cilvēki jums nezaudēs uzticību. Attiecībās meklēsit jaunas vēsmas. Rūpīgi izvērtējiet pretējā dzimuma pārstāvja vilinošos piedāvājumus un padomus. Esiet vērīgs un sirsnīgs. Nežēlojiet līdzekļus izglītībai. Palīdzot atslābiniet saspringto situāciju radinieku saimē.

SKORPIONS. Var atkārtoties ne gluži patīkama situācija darbavietā. Konfliktā ieņemiet samierniecisku pozīciju, necentieties panākt savu, izmantojot spiedienu. Esiet uzmanīgs izteikumos. Būs apgrūtinoši pildīt doto solījumu. Negaidīts komandējums ļaus atvilkt elpu. Iespējams zaudējums tuvāko draugu lokā. Ieklausieties atvašu vēlmēs apģērba izvēlē. Iztieciet bez pārgudriem padomiem. Lasiet, runājieties, tiecieties ar cilvēkiem, neļaujiet sev ieslīgt četrās sienās. Noskaidrojiet iemeslu pēkšņai atsvešinātībai ar mīļoto. Kopā veiciet ikdienas mājas darbus, kompensējiet biežo prombūtni ar patīkamām, mazām dāvanām.

STRĒLNIEKS. Pārdomu un rosības laiks. Krīzes apstākļu dēļ var samazināties daudzie pienākumi darbā. Saistošs piedāvājums ļaus izmēģināt dotības jaunā jomā. Klausiet intuīcijai. Var iesaistīties ekoloģisku problēmu risināšanā. Piedalieties tuvu draugu organizētā rudens darbu talkā laukos. Nepārkāpiet trauslo uzticēšanās robežu ar saviem pusaudžiem un viņu draugiem. Var sarukt iespējas apmaksāt atvašu sporta treniņus. Uz jūsu pleciem guls papildu atbildība ar bērniem regulāri skriet, vingrot un darīt to ar aizrautību. Ģimenes vajadzībām var iegādāties sporta inventāru.

MEŽĀZIS. Iespējams straujš pavērsiens dzīvē. Var mainīties darbabiedru loks. Necīnieties par vietu zem saules ar izvērstiem elkoņiem, bet pārvariet nedrošību. Būs atkal nenogurstoši jāpūlas droši nostāties uz kājām. Palīdzēs stipras pazīšanās, draugu atbalsts un agrāk veiktās iestrādes. Nepieļaujiet ķīviņus ģimenē, nepieņemiet vienpersoniskus lēmumus. Skaidri sadaliet pienākumus atvašu starpā. Uzturiet savas prasības. Veiciniet bērnu izpalīdzību savā starpā un dalīšanos ar visu, kas nepieciešams. Samērojiet stingrību ar atzinību par veikumu skolā un mājās. Ļoti svarīga ir ģimenes kopība.

ŪDENSVĪRS. Katru jaunu dienu sagaidiet un pavadiet ar prieku – pasaules nepilnības nav jūsu ziņā. Savas raizes neklāstiet apkārtējiem un interneta portālos, nepiebalsojiet negatīvi domājošajiem – viņi nav jūsu īstie ceļabiedri. Norobežojieties no nevajadzīgiem kontaktiem un sarunām. Saglabājiet savaldību, sastopoties ar klaju nekaunību un meliem. Attiecībās būsit emocionāls, neslēpsit patiesās jūtas. Atrodiet kopīgu valodu ģimenē. Ieviesiet kaut ko jaunu savā dzīvē vai vizuālajā tēlā. Pārrunas mājās risiniet abpusēji mierīgi. Plānojiet garīgas aktivitātes.

ZIVIS. Nemiera pilns periods. Ja jūtat, ka lielāks atbildības slogs būs pa spēkam, varat pieņemt vilinošu darba piedāvājumu. Biznesā samierinieties ar sasniegto līmeni – paplašināšanās pagaidām nav vēlama. Sarežģījumus uztveriet kā pacietības un pielāgošanās pārbaudījumu. Atdodiet parādus vai vismaz neaizņemties no jauna – aizdevēji būs pārāk prasīgi. Stipriniet mājas drošību, sakārtojiet siltumiekārtas. Nelietojiet alkoholu prāta nomierināšanai – tas var radīt plaisu ģimenes pamatos. Izvairieties no strīdiem. Negatīvas ziņas var saasināt hronisku kaiti. Regulāri lietojiet ārsta ieteiktos preparātus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko