Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +23 °C
Pērkona negaiss
Otrdiena, 18. jūnijs
Madis, Alberts

Nedēļas horoskops: 31. maijs - 6. jūnijs

Nedēļas horoskopu no 31. maija - 6. jūnijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Darbā kavēs un nomāks atkarība no vadības stratēģiskās domāšanas trūkuma. Kaitinās ierobežojumi. Ja nespēsit nolikt malā ambīcijas, lietišķās sarunās būs grūti panākt kopīgu viedokli. Domājiet ar galvu! Atbalstiet gudru projektu. Nepaļaujieties uz solījumiem, norunas korekti noformējiet rakstveidā. Sekojiet stāvoklim bankas kontā. Apsveriet izdevumu aili. Noteikti atradīsit iespēju samazināt tēriņus. Uzmanīgi ielūkojieties spogulī – redzamais var liecināt par miega trūkumu. Pārgurums ne vienmēr atmaksāsies, tāpēc labāk ienesiet mājās mieru un paļāvību.

VĒRSIS. Sirdi urdīs nemiers par darbu, par iesaldētajiem projektiem. Māks emocionāls smagums. Dienas vairs nevirzīsies pa ierastajām sliedēm, it īpaši, ja jums ir apgādājami tuvinieki. Var samazināties ienākumi. Tomēr, garastāvokļa iespaidoti, nesabieziniet krāsas – apstākļi nav tik dramatiski, kādus tos redzat. Pārmaiņu laikos vienmēr bijis sarežģīti dzīvot, taču ar visu tiksit galā. Nepieciešams pārdomāt konkrēto situāciju. Kādu laiku paglābs veiktie iekrājumi. Noskaņojuma uzlabošanai noderēs jebkas, kas uzmundrina un dod spēku. Padomājiet par lietām, kas vieno ģimeni.

DVĪŅI. Būsit diezgan kašķīgi. Pretrunīgas domas raustīs uz visām pusēm. Šķitīs, ka saņemat nepelnītus pārmetumus. Nevienam neleciet acīs. Cilvēkos izsakieties apdomīgi, bez asumiem un aizvainošanas. Radoši darbosities kolektīvā. Ja apstākļi ļauj, varat strādāt attālināti. Nav ieteicams iestādēs kārtot personīgos dokumentus – var būt sarežģījumi pat ar vienkāršas izziņas saņemšanu. Var saasināties hroniska alerģija. Tādā gadījumā lietojiet parakstītos medikamentus. Saņemieties regulārai vingrošanai un mērenai diētai. Vairāk lasiet, sarunājieties ar mīļotajiem. Svarīgi laikus doties pie miera.

VĒZIS. Rosīgi darbojoties, esiet apdomīgāki, piezemētāki, racionālāki. Būs grūti saņemties sākt ko jaunu. Pildiet pienākumus, lai kā arī gribētos kaut ko atlikt. Kvēlas uzrunas un aicinājumi paliks nesadzirdēti. Esiet gana gudri, lai neiepītos intrigās. Aktualizēsies finanšu jautājums. Pagaidām aizmirstiet par ekskluzīviem pirkumiem un atbrīvojieties no nevajadzīgām lietām – pārdodiet vai dāviniet labdarībai. Izvairieties no traumām. Biežāk pulcējieties uzticamu draugu lokā. Nepametiet novārtā vecākus – iespējams, viņi noklusē savas veselības problēmas. Mājās uzturiet mieru un mājīgumu.

LAUVA. Šopavasar būs nepieciešama pārdomāta rīcība. Izdosies izkļūt no neveiksmju loka. Jo vairāk darīsit, jo labāks būs rezultāts. Pagarinot sadarbību ar uzticamiem biznesa partneriem, spēsiet augt un gūsiet morālu gandarījumu. Tuvākajā laikā var nedaudz uzlaboties finansiālais stāvoklis. Biežāk centieties būt kopā ar savējiem. Vētot mapes, atradīsies interesants dokuments, kas palīdzēs ieskatīties dzimtas vēsturē. Ar mīļumu nolīdziniet agrākos aizvainojumus radu starpā. Novērtējiet dzīvesbiedra iejūtību un pacietību. Ja bērni mācās citā zemē, atcerieties, ka tālums nešķir, ja sirdis ir tuvas.

JAUNAVA. Realizēsies jaudīgi plāni. Liels spēks būs intuīcijai. Negaidīti notikumi var iegriezt jūsu dzīvi pārāk straujā tempā. Esiet paškritiski. Cilvēkos esot, atšķiriet draudzības un simpātiju apliecinājumus no lišķīgiem komplimentiem. Nepārvērtējiet savus spēkus, bet ejiet uz mērķi arī tad, ja jūtat, ka ceļā apzināti tiek likti sprunguļi. Apkārtējie var nosodīt jūsu pārlieko emocionalitāti. Visiem vēlot labu, dzīvojiet ar savu prātu. Varat rēķināties ar domubiedru sapratni. Diezgan sarežģīts laiks ģimenē. Jūsu savienību saglabās pārbaudījumu laiks, rūpes par atvasēm un kopīgi mērķi.

SVARI. Izvairieties no steigas un haosa. Paļaujieties uz savu darbīgo prātu, saglabājiet sev piemītošo apķērību. Prāta vētrās izsakiet ierosinājumus un idejas. Labs virzītājs būs konkurences lielais spēks. Var apdomīgi riskēt. Izdosies veiksmīgi pārvarēt krāces. Priecēs kolēģu godprātība un nesavtīgs atbalsts. Svarīgi citam uz citu paļauties. Gādājiet par atvašu gaitām vasarā – tas pašlaik ir viens no galvenajiem uzdevumiem. Labi būtu organizēt ilgāku ģimenisku braucienu pa interesantu maršrutu. Mīļajām attiecībām iespējamas nianses. Jūsu uzmanību var piesaistīt nejauši sastaptais skolas gadu draugs.

SKORPIONS. Stabila pašsajūta. Pastiprināsies konkurentu rosība. Neatpalieciet. Gādājiet, lai sadarbības partneri var uz jums paļauties. Pagaidām nevarat rēķināties ar lieliem ienākumiem, taču labi iztiksit ar kontā esošo. Vadība piedāvās apgūt jaunu pieredzi. Dariet to. Saudzējiet veselību, karstā laikā samaziniet fizisko slodzi. Atturieties no pārmērībām, īpaši no alkohola. Būs grūti sveikā izsprukt no nelāgas situācijas. Noregulēsies saspringušas attiecības. Laiks aprast ar atvases savdabīgo humoru. Iespēju robežās palīdziet pamestajiem četrkājainajiem, vismaz nolieciet viņiem ūdens bļodiņu.

STRĒLNIEKS. Visapkārt virmos saulē sakarsušas emocijas. Daži veidos biznesu, pārdomāti iegādāsies nekustamo īpašumu vai izmantos radušos iespēju virzīties pa karjeras kāpnēm. Baudiet vasaru, neļaujieties nelāgām noskaņām. Nevietā pateiktais var graut iegūto uzticību. Izdosies noregulēt apgrūtinošu konfliktu. Bez aizķeršanās ritēs izlolots radošs darbs brīvā dabā. Gādājiet, lai nevalda tukšums ne ledusskapī, ne bankas kontā. Atturieties no biežas un pārmērīgas apreibinošu vielu lietošanas. Izvairieties no sadzīves traumas uz ceļa vai ūdens. Pievērsieties veselīgiem vaļaspriekiem.

MEŽĀZIS. Atkal no jauna atgriezīsities pie it kā jau nokārtotu problēmu risināšanas. Koncentrējieties, neatslābstiet un rīkojieties saskaņā ar savu pārliecību. Iespējamas pārmaiņas kāda līguma noteikumos. Atbrīvojieties no saistībām, kas nesniedz gandarījumu. Vēlams iekārtot atelpas brīdi. Izvairieties no ilgstošas atrašanās vietās, kur pulcējas daudz cilvēku. Ļaujieties vēlmei pārkārtot dzīves telpu. Ja jūtat, ka no jums kaut kas tiek slēpts, pievelciet grožus atvašu brīvā laika pavadīšanas plāniem. Kopā varat sākt kādu darbu, kur nepieciešama visu līdzdalība. Izdosies apvienot ģimenes intereses.

ŪDENSVĪRS. Jums pietiks spēka ar visu tikt galā. Uzturiet sevī mērķtiecību un optimismu. Koncentrējiet uzmanību uz dzīves gaišo pusi. Vājuma brīdī nepametiet iesāktās studijas, kas ir jūsu caurlaide nākotnei. Konkurenti var sarīkot pārdomātu gājienu pret rosināto jauninājumu, taču neļaujiet sevi iebaidīt! Veiksmīgas radošās izpausmes. Tiks novērtēta jūsu sniegtā palīdzība un labdarība. Ar humoru nolīdziniet nesaprašanos draugu starpā. Mājās rūpes augošo atvašu ambīciju dēļ. Rīkojieties gudri, izvērtējiet prasības. Mudiniet tuviniekus uz garīgām izklaidēm.

ZIVIS. Sabiedrībā diezgan nemierīga situācija. Varasvīriem savstarpēji ķīviņi un blefošana. Apkārt lidos nelabvēļu šautras. Darba rezultātus var apdraudēt neprecīzi pasniegti fakti. Daži svarīgi līgumi vai norunas var zaudēt spēku. Būs grūti uztvert risināmo problēmu būtiskākās nianses. Šis periods nav īsti piemērots aktīvai radošai darbībai. Atrodiet laiku padomāt par kārtojamām lietām un dokumentiem. Var saasināties hroniska kaite. Precīzi lietojiet parakstītos medikamentus. Jaudīga emociju izlāde nenāks par labu tuviniekiem. Sapratīsit, ka ne vienmēr spēsit pasargāt atvases no pusaudžu kļūdām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko