Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Nedēļas horoskops: 8. - 14. marts

Nedēļas horoskopu 8. - 14. martam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Baudiet pavasara tuvošanos, jo garastāvoklis būs atkarīgs no jūsu attieksmes pret sevi un apkārt notiekošo. Atbrīvojiet prātu no liekā un nomācošā, laidiet gar ausīm pesimistu žēlabas. Sakarā ar jauniem noteikumiem varētu rasties neskaidrības darba attiecībās. Atbalstiet jaunievedumus vai padomājiet par darba maiņu. Nogurdinās pasīva laika pavadīšana. Sportiskas aktivitātes dabā un vitamīnu kūre palīdzēs uzturēt možumu. Savukārt ar pūcīgu atvasi palīdzēs saprasties nevis striktas pamācības, bet sirsnīgas sarunas. Iegādājoties pavasarīga apģērba kārtu, ejiet garām dārgu zīmolu veikaliem.

VĒRSIS. Nogurumu kliedēs saule, un dzīvesprieks neļaus skumt par sīkām kļūmēm. Materiālais stāvoklis ierastās robežās, taču vienalga atrodiet iespēju ziedot labdarībai. Neticiet viltus ziņām. Tukša muldēšana radīs pārmetumus no kolēģu puses. Novērsiet ilgstošu stresa stāvokli. Sevi var likt manīt ziemā pārslimota kaite. Lietojiet vitamīnus, uzturieties svaigā gaisā, vēdiniet telpas. Kaimiņi meklēs ceļu salabšanai. Esiet saprotošs un atsaucīgs. Uzticams draugs novērtēs jūsu starpnieka lomu sirds lietās, taču jums pašam šis nav piemērotākais laiks jaunu attiecību veidošanai vai agrāko sakārtošanai.

DVĪŅI. Stipriniet sevi ticībā labajam, domājiet garu spēcinošas domas. Netērējiet laiku ne lieliem, ne maziem strīdiem ar cilvēkiem. Nenolaidiet rokas biznesa lietās, ja šķitīs, ka viss sāk iet uz grunti. Uzvarēs tas, kurš kārpīsies līdz pēdējam. Esiet aktīvs, taču atturieties dot padomus. Projektus gatavojiet tikai tuvākajam laikam. Neuzticiet atbildīgus darbus radinieku lokam – vārdiskas norunas ar viņiem nebūs gluži drošas. Vienmēr kārtīgi pārbaudiet visas atskaites, visus ciparus. Kolektīvā var vērpties slēptas intrigas. Nedodiet tām ne vismazāko pamatu. Vairojiet saprašanos un uzticību ģimenē.

VĒZIS. Izdevīgs laiks personīgo lietu kārtošanai. Gādājiet sev stabilu pamatu zem kājām. Pārskatiet personīgos dokumentus, glabājiet tos noteiktā vietā. Draudīgos notikumus pasaulē uztveriet saprotoši un mierīgi. Jūsu satraukums saasinās attiecības ar draugiem un tuviniekiem. Negatīvs noskaņojums var nopietni atsaukties uz veselību. Nepieļaujiet domstarpības ar tuvo cilvēku, atbalstiet viens otru. Ik dienu, ik stundu gādājiet par ģimenes vecākās paaudzes sirdsmieru. Vēlams atturēties no grādīgo dzērienu lietošanas, taču sulu kūre būs pašā reizē. Skaidrojiet atvasēm pašreizējo situāciju.

LAUVA. Neatlaidiet pašdisciplīnas bremzes darbā. Ticība un cerība ļaus pieņemt pašreizējo situāciju, pagaidām nekaliet tālejošus plānus. Saglabājiet vēsu galvu nopietnos darījumos. Perioda otrajā pusē lielāks miers un stabilitāte. Tērējieties ar mēru. Izmantojiet laiku ģimenei, biežāk esiet kopā. Sniedziet morālu atbalstu tuvajam cilvēkam. Tālus ceļus atlieciet vēlākam laikam. Vairāk laika veltiet radošās un garīgās enerģijas izkopšanai. Esiet sirsnīgs un vairojiet labu, palīdzot gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem. Neliedziet sev iespēju pabūt vienatnē. Dabas tuvums dos mieru un apskaidrību.

JAUNAVA. Pietiks spēka rosīties un kārtot darījumus. Netrūks enerģijas un uzņēmības visur būt klāt. Ierastie mērogi jūsu lidojumam gan var kļūt par šauru. Apdomājieties, nepārsteidzieties. Pašlaik galvenais ir stabilizēt pašreizējo biznesu. Finansiāli izdevīgie darījumi jebkurā mirklī var zaudēt nozīmi. Uzmaniet svarīgus dokumentus – tie var kaut kur aizmirsties un nokļūt svešās rokās. Stipriniet veselību, parūpējieties par mērķtiecīgām fiziskās un garīgas pašsajūtas uzturēšanas iespējām. Paguruma brīdī radīsiet atbalstu mājās un vistuvākajos cilvēkos. Esiet laipns, sirsnīgs un patiess.

SVARI. Izmantojiet savas iespējas, palīdziet, kam varat, bet nedariet to, kas jums nav pa spēkam. Var kavēties nekustamā īpašuma pārdošana. Visam savs laiks – atlieciet darījumu uz citu periodu. Savām iecerēm piešķiriet konkrētākas formas, nosakiet stingrus termiņus, noformējiet nepieciešamos dokumentus. Īpaši uzmanīgi vērtējiet cilvēkus, kuriem uzticat savas mantiskās vērtības. Esiet iecietīgs, nevainojiet mīļoto, kad pašam slikts garastāvoklis. Mazāk iespaidojieties no ziņām, lai globāli procesi rit savu gaitu. Veltiet laiku un rūpes tuviniekiem, kliedējiet nemieru viņu prātos.

SKORPIONS. Uzticētos darbus padariet laikus, lai mierīgs prāts. Izpaudieties radoši. Labi paveiktais daudzkārt atmaksāsies. Līdzcilvēku sirdis atvērs labi vārdi, atzinība un godīgs vērtējums. Ikdienā jums bieži būs jāvelta rūpes citiem cilvēkiem. Uzturiet vienojošas saites, sazinieties ar draugiem tālumā. Rūpīgi pārdomājiet un apsveriet domu par dzīvesvietas maiņu. Uzticieties intuīcijai un savai pašsajūtai. Atvairiet nogurumu, neļaujieties īgnumam. Nelieciet savas darba problēmas augstāk par attiecībām ģimenē. Ja spēsit pielāgoties apstākļiem, nodrošināsit sev un tuviniekiem lielāku mieru.

STRĒLNIEKS. Darbojieties lietišķi un praktiski. Būs jāpacīnās par savu buksējošo projektu. Veidojiet atbalsta grupu domubiedru lokā. Izvērtējiet savas iespējas, it īpaši, pērkot vai pārdodot īpašumu. Jūtami var uzlaboties veselība. Dzīvojiet mierā un saticībā ar tuviem un tāliem cilvēkiem. Turiet prātā visu labo, vairojiet gaišas domas. Sagādāto stresu un nepatikšanas piedodiet un aizmirstiet. Gūsiet gandarījumu, iespēju robežās palīdzot citiem grūtā brīdī. Neatraidiet jums pasniegtu roku. Neatkarīgi no paša gribas varat tikt iesaistīts mīlas trijstūra problēmu risināšanā. Nezaudējiet saites ar savu dzimtu.

MEŽĀZIS. Rūpīgi sagatavojieties darba intervijai – ja tam nav laika, pārceliet sarunu uz citu periodu. Apstiprināta vienošanās sniegs gandarījumu. Neļaujiet mērķtiecībai pāraugt stūrgalvībā. Turiet vajadzīgajā daudzumā visu mājsaimniecībā nepieciešamo. Mierīgi, bet stingri reaģējiet uz satraucošiem notikumiem atvašu un viņu draugu dzīvē. Neatstājiet bez ievērības iespējamas vardarbīgas attiecības. Esiet taisnīgs un pacietīgs, noskaidrojot situāciju. Greizsirdība var būt attiecībām iznīcinoša. Valdiet savas emocijas un domājiet ar galvu. Piedomājiet par saviem vecākiem.

ŪDENSVĪRS. Ļoti mainīgs garastāvoklis. Pārsteigumi sekos cits citam. Reizēm pašam būs grūti izprast emociju uzbangojumus. Kaitinās rutīna, bet lielos vilcienos neko negribēsit mainīt. Neiesaistieties konfliktos. Ja nu tomēr, risiniet tos bez aizvainojumiem. Materiālā ziņā viss bez pārmaiņām – papildu ienākumi nav gaidāmi, bet nebūs arī zaudējumu. Privātā biznesā pieklusums. Ieteicams ģimenes budžetu apspriest kopā ar atvasēm. Saprotoši izvērtējiet prioritātes, ņemot vērā katra mājinieka vajadzības. Izvēdiniet sakrājušos nogurumu. Labi iegādāties soļu skaitītāju un nūjas sportiskām aktivitātēm.

ZIVIS. Būs liela vēlēšanās un iespējas darboties. Atradīsit jaunus ceļus radošai izpausmei. Investējiet tikai drošā lietā. Nesteidziniet notikumu attīstību – visam savs laiks. Precīzi aprēķini, pacietība un disciplīna palīdzēs veiksmīgi virzīties uz mērķi. Uzturiet ciešus kontaktus ar atbalstītājiem. Turiet prātā visu labo savā dzīvē un novēliet veiksmi arī citiem. Pašlaik vairāk nekā jebkad nepieciešama kopā būšana domās un darbos. Tuvās attiecībās atklātība un maigums. Izstāstiet viens otram savas problēmas. Izvairieties no spējām noskaņojuma maiņām. Pirms pavasara sākuma izvētījiet drēbju skapi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko