Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Double Faced Eels mūziķi vienīgie no Eiropas piedalīsies starptautiska mūzikas šova Best.Cover.Ever. finālā

Video straumēšanas vietnē YouTube skatītājiem nodots pavisam jauns mūzikas šovs Best.Cover.Ever., kurā dalībnieki no visas pasaules sacenšas, lai kāptu uz vienas skatuves ar starptautiska līmeņa mūzikas industrijas zvaigznēm. Tajā sacentīsies arī dalībnieki no Latvijas - grupa Double Faced Eels.

Katrai šova sērijai pieteicās tūkstošiem dalībnieku no visas pasaules, un vieni no veiksminiekiem, kuri tika uzaicināti piedalīties Losandželosā filmētajā šovā ir pašmāju grupa Double Faced Eels, kas šovā pārstāv ne tikai Latviju, bet ir arī vienīgie finālisti no Eiropas. To, kā grupai veiksies šovā, varēs vērot 14. decembrī., kad Best.Cover.Ever. sērijā latvieši izpildīs kādas Bībijas Reksas (Bebe Rexha) dziesmas kaverversiju.

Šovu vada ar Grammy balvām godalgotais hiphopa mākslinieks Ludakriss (Ludacris), un katrā sērijā pie viņa viesojas cita mūzikas industrijas zvaigzne (Demija Lovato, Keitija Perija, Džeisons Derulo, Čārlijs Pūts, Bībija Reksa u.c.). Tāpat katrā šova sērijā par iespēju uzstāties ar konkrēto zvaigzni sacenšas divi dalībnieki, kuri katrs izpilda kādas zināmas konkrētā mākslinieka dziesmas kaverversiju. Pēc zvaigznes un Ludakrisa vērtējuma labākais dalībnieks saņem vienreizēju balvu — iespēju sadarboties ar konkrētās sērijas zvaigzni un izpildīt kopīgu dziesmu īpašā, vienreizējā apdarē.

Visas šova sērijas var noskatīties video straumēšanas vietnē YouTube - Best.Cover.Ever. kanālā

Best.Cover.Ever. ir pirmais šāda veida šovs, kas bez papildu maksas un jebkādiem ierobežojumiem tiek prezentēts visā pasaulē vienlaicīgi.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko