Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
"Tas ir laiks un vieta manam sapnim," tā par gaidāmo lielkoncertu saka projekta MESA idejas autors Gatis Irbe.

MESA izziņo lielkoncertu Arēnā Rīga

Mūziķis Gatis Irbe ar projektu MESA izziņo vērienīgu koncertu šā gada 20. decembrī Arēnā Rīga, piedaloties Liepājas simfoniskajam orķestrim un vairākiem viesmāksliniekiem.

"Augot gan pašam, gan arī attīstoties manai daiļradei, vienmēr esmu sapņojis par lielām skatuvēm un arēnām. Kopā ar saviem draugiem un domubiedriem, radot mūsu darbus, neatlaidīgi esmu turpinājis sapņot. Sapnis - tā ir uzdrīkstēšanās, un šobrīd es uzdrīkstos - kopā ar Liepājas simfonisko orķestri un projekta MESA draugiem! MESA tas ir cēls mēŗķis un tikpat cēls sapnis. Mēs redzam, cik ļoti mēs esam auguši un mūsu idejas un vērtības kļūst klausītājiem tuvākas un aizvien vairāk novērtētas. Un es nebaidos apgalvot, ka 20. decembris Arēna Rīga tas ir laiks un vieta manam sapnim," tā par gaidāmo lielkoncertu saka pats projekta MESA idejas autors Gatis Irbe.

Plānotais lielkoncerts Arēnā Rīga ir paredzēts, kā grandiozs šovs - sintēze, kurā uz skatuves performēs vairāk nekā 70 mūziķu, pulcējot Liepājas simfoniskā orķestra pilno sastāvu, kā arī MESA viesmāksliniekus.

Atgādinot par projektu MESA - tie jau ir divi studijas albumi, kuru tapšanā ir piedalījušies vairāki viesi. Viņu vidū ir Renārs Kaupers, Igo, Intars Busulis, etnoansamblis Tautumeitas, Jumprava, Arstarulsmirus, kā arī vienā no pēdējiem singliem Vērtības dalību ņēmusī grupa Dagamba. Abi studijas albumi, sakarā ar veiksmīgajiem pārdošanas rādītājiem, ir ieguvuši arī zelta diska statusu, un ir tikuši nominēti un apbalvoti ar dažādiem, Latvijas mūzikas skatuvei nozīmīgiem apbalvojumiem.

Projekta ietvaros notiek labdarības kampaņa Mēs ar Mesa, kurā visi ieņēmumi par mūzikas lejuplāti projekta mājaslapā tiek novirzīti rehabilitāciju programmām bērniem ar kustību traucējumiem, un tādējādi jau 17 bērni ir saņēmuši bez maksas ārstniecību vienā no progresīvākajiem rehabilitācijas centriem Ziemeļeiropā.

Biļetes uz koncertu nonāks tirdzniecībā pirmdien, 21. maijā plkst.12 internetā, projekta mājaslapā www.mesarmesa.lv.

Stāvvietu biļešu cenas parterī - 20 EUR, bet sēdvietu cenas jebkurā sektorā ir par vienotu cenu - 25 EUR.

Uzsākot biļešu tirdzniecību, pirmajām 1000 stāvvietu biļetēm būs īpaša cena - 15 EUR. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko