Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Muse sāk Simulation Theory pasaules koncerttūri; tās ietvaros grupa šovasar viesosies arī Rīgā

Pagājušajā nedēļas nogalē ar iespaidīgu šovu, lāzeru projekcijām, LED gaismās ietērptiem dejotājiem un milzīgu robotu Muse uzsāka Simulation Theory pasaules koncerttūri Hjūstonā, Teksasā. Tās ietvaros 2019. gadā plānoti 47 koncerti, no kuriem daudzi šovi jau ir izpārdoti. 12. jūnijā grupa uzstāsies arī Latvijā - Arēnā Rīga.

Satriecoši un ambiciozi, apdullinoši un žilbinoši. Kā no citas pasaules. Pārspējot jebkuras muzikālās un vizuālās gaidas ar iespaidīgu pirmo šovu Hjūstonā, Muse uzsāka Simulation Theory pasaules tūri, kurā bija iespējams redzēt visu - sākot no LED gaismās ietērptiem dejotājiem līdz milzīgam robota skeletam, kurš bija iekārts virs skatuves. Skatuves dizains un koncerta konfigurācijas viennozīmīgi deva iespēju klātesošajiem iegūt nepieredzētu muzikālo un vizuālo baudījumu, kādu grupa jebkad ir sniegusi savos šovos.

Šova laikā grupa nospēlēja 27 dziesmas, iekļaujot repertuārā gan jaunākās dziesmas no pēdējā albuma Propaganda, Pray un Algorithm, gan visu laiku iemīļotākos hitus Plug in Baby, Starlight un Knights of Cydonia.

"Mēs vienmēr esam centušies cilvēkiem sniegt visiespaidīgāko šovu pasaulē, ko tādu, ko viņi vēl nekad nav redzējuši. Mēs vienmēr esam ieinteresēti jaunākajās tehnoloģijās un to, kas ir visprogresīvākais, tāpēc vienmēr domājam par to, ko neviens nekad iepriekš nav izmantojis koncertā. Un mēs to arī atradām un esam gatavi pārsteigt ikvienu," par jaunāko tūri stāsta grupas solists Metjū Belamijs.

Muse koncerti jau izsenis tiek atzīmēti starp labākajiem un iespaidīgākajiem pasaulē, grupai saņemot labākās koncertgrupas balvas vairāk nekā desmit dažādu žūriju, tostarp BRIT Awards, NME, Q, Kerrang! un MTV, vērtējumos.

Biļetes uz Muse koncertu Arēnā Rīga 12. jūnijā var iegādāties Biļešu Serviss kasēs un internetā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko