Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ar koncertu Arēnā Rīga Latvijā atgriezīsies mūziķis Stings

Koncertturnejas Sting: My Songs ietvaros nākamajā vasarā Rīgā atgriezīsies 16 Grammy balvu ieguvējs, grupas The Police dalībnieks un solomākslinieks – Stings. Koncerts notiks 10. jūnijā - Arēnā Rīga.

Biļetes uz koncertu publiskajā tirdzniecībā būs nopērkamas no 17. decembra Biļešu Serviss tīklā, savukārt FBI un Positivus koncerta kluba biedri, izmantojot īpašu kodu, varēs iegādāties biļetes ātrāk - 14. decembrī.

Sting: My Songs koncertturneja būs dinamisks šovs, kurā skanēs mākslinieka publikā iemīļotākās dziesmas atainojot viņa daudzpusīgo karjeru. Koncertā varēsim dzirdēt tādas mīlētākās dziesmās kā Englishman In New York, Fields Of Gold, Shape Of My Heart, Every Breath You Take, Roxanne, Message In A Bottle un daudzas citas izpildot kopā ar elektronisku roka grupu.

Stings ir komponists, dziedātājs, dziesmu autors un aktieris, kurš guvis atzinību šajās jomās, taču viņš vienmēr ir jaunu vēsmu meklējumos. Stings piedzima Ņūkāslā, Anglijā, bet 1977. gadā pārcēlās uz Londonu, kur kopā ar Stjuartu Koplendu un Endiju Sammersu nodibināja grupu The Police. Grupa izdeva piecus albumus, ieguva sešas Grammy balvas un 2003. gadā tika uzņemta Rokenrola slavas zālē.

Biļetes uz Stinga koncertu Arēnā Rīgā 2019. gada 10. jūnijā publiskajā pārdošanā nonāks 17. decembrī plkst.10 un tās varēs iegādāties Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko