Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +3 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

FOTO: Atklāj Ainaram Virgam veltītu fotoizstādi

Ceturtdienas, 4. aprīļa, pēcpusdienā Liepājas latviešu biedrības namā interesenti pulcējās uz Ainara Virgas 55 gadu jubilejai veltītās izstādes Virga in action atklāšanu, kurā fotogrāfa Aigara Hibnera spilgtākajos notvertajos mirkļos atainots mūziķa skatuves dzīves laika posms no festivāla Liepājas Dzintars laikiem līdz pat šim gadam, portālu Diena.lv informēja Liepājas latviešu biedrības nama pārstāve Amanda Anna Millere.

Izstādē redzamās fotogrāfijas plašākai publikai eksponētas pirmo reizi - to epicentrā skatāms vien pirms mēneša tapis fotouzņēmums. Izstāde ataino mūziķa skatuvei veltīto dzīvi, tostarp no laika, kad Liepājā notika leģendārais rokmūzikas festivāls Liepājas Dzintars.

Izstādē ietverti ļoti spilgti fotomirkļi, par kuriem fotogrāfs Hibneris stāsta: "Savējie sapratīs!" 

"Esmu cilvēks, kuram nepatīk lieki runāt. Man patīk ar pēc iespējas mazāk pateiktiem vārdiem izteikt pēc iespējas vairāk, to dara arī fotogrāfijas, jo tās, nepasakot neko, atklāj to, kas tajā brīdī valdījis uz skatuves. Šī fotoizstāde ir piemērs tam, ka rokenrols nav miris," izstādes atklāšanā uzsvēra pats jubilārs un piebilda: "55 gadi - man tas ir tikai skaitlis."

Uz izstādes atklāšanu un tikšanos ar mūziķi bija ieradušies viņa draugi un atbalstītāji, kuri vēlējās pavadīt kopīgu vakaru ar mūziķi, atskatoties uz kādu noteiktu viņa dzīves posmu.

Neformālās daļas noslēgumā mūziķis akustiski izpildīja vairākas savas dziesmas, kas tika veltītas ģimenei un tuviniekiem.

Izstāde apskatāma līdz 28. aprīlim. Ieeja izstādē bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko