Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

FOTO: Atklāj tirdzniecības centru Akropole

Ceturtdien Rīgā, Maskavas ielā 257, atklāts jaunais iepirkšanās un izklaides centrs Akropole, kurā divos stāvos pārstāvēti teju 170 nomnieki, tostarp ap 140 modes un dzīvesstila preču veikali, dažādu pakalpojumu sniedzēji, jaunais kinoteātris Apollo Kino, O’Learys izklaides zona, hokeja spēlēšanai un slidošanai piemērota ledus arēna, Lemon Gym sporta klubs, kā arī 30 dažādi restorāni un kafejnīcas, portālu Diena.lv informēja tirdzniecības centra pārstāvji.

"Mēs esam patiesi gandarīti un lepni par paveikto. Aicinām ikvienu rīdzinieku un pilsētas viesi atklāt jauna līmeņa iepirkšanās un izklaides pieredzi mūsdienīgā un kvalitatīvā vidē, kas izrāda cieņu arī šīs vietas vēsturiskajam mantojumam, ko esam saņēmuši no bijušās Kuzņecova porcelāna un fajansa fabrikas," iepirkšanās centra atklāšanā sacīja Akropole Rīga vadītājs un Akropolis Group valdes loceklis Kaspars Beitiņš. 

Par godu Akropoles atklāšanai turpmākās četras dienas noritēs virkne dažādu pasākumu - apmeklētājus priecēs dažādi šovi, koncerti un pārsteigumi.

Atklāšanas dienā ar koncertiem uzstāsies grupas The Sound Poets un Triānas Parks, savukārt piektdienas vakarā uz skatuves kāps reperi ansis un Edavārdi, kas būs sarūpējuši kādu īpašu pārsteigumu.

Sestdien būs īpaši padomāts par bērniem – mazos apmeklētājus priecēs koncertuzvedums Patiešām Maziņiem, eksperimenti kopā ar  zinātkāres centru ZINOO, kā arī iespaidīgais ledus šovs Alise Brīnzumē, kas norisināsies Akropoles ledus arēnā. Sestdienas vakarā ar koncertu priecēs vēl viens pārsteigums – ballīšu karaļi Bermudu Divstūris, savukārt svētdien Akropole savus apmeklētājus cienās ar svētku kūciņām.

Pie iepirkšanās centra būs pieejama plaša stāvvieta 2300 automašīnām.

Top komentāri

O, tas ir brīnišķīgi!
O
Latvijā veikalu ar precēm no Grieķijas KĀ EST vajaga, jo nekas nav tik labs kā Grieķijas vīni un olīveļļa.
Ēēēē
Ē
Jā,Latvijai, kā miljonāru valstij, šāds veikals bija ļooooti nepieciešams. Mums tā trūkst tirgotavu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko