Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

FOTO, VIDEO: Aivo Oskis izdod debijas albumu un tituldziesmu Suvenīrs

Trešdien, 20. jūlijā, dziedātājs Aivo Oskis izdod savu debijas albumu Suvenīrs, kā arī tā tituldziesmu ar tādu pašu nosaukumu. Singlam radīts arī videoklips, kas vizualizē to, ka savas dzīves īpašos mirkļus paši varam veidot katrs par savas dzīves suvenīriem.

Aivo Oska debijas albumā “Suvenīrs” ir desmit dziesmas, kurās iekļautas gan melodiskas balādes, gan ritmiskas pop dziesmas, kam dziedāt un dejot līdzi. “Man pašam šis debijas albums ir kā suvenīrs – katra dziesma ir par kādu noteiktu un īpašu laiku manā dzīvē, par kādu tēmu, kas liek atcerēties to, kas ir bijis. Vēlos, lai arī klausītājiem tas ir kā suvenīrs, jo tas ne tikai ir mans pirmais albums, bet arī dziesmas, ko klausīties savos īpašajos mirkļos, radot vai atceroties savas dzīves suvenīrus,” saka Oskis. Albuma dziesmu skanējumā un tekstos apspriestas dažādas tēmas, piemēram, iedrošinājums, uzdrīkstēšanās, nepadošanās, sāpju pārdzīvošana un pārvarēšana, sevis atrašana un citas.

Links uz albumu Spotify 

Albums tapis, sadarbojoties ar zināmiem dziesmu autoriem un izpildītājiem – Kato, Būū, Oskaru Deigeli, Jāni Driksnu, Arni Račinski, Lieni Atvaru, Artūru Jenotu un, protams, Kasparu Ansonu, kurš ir arī albuma studijas producents. “Kaspars mudināja izmēģināt citu skanējumu, atrast citas tembrālas noskaņas manā balsī. Līdz sava albuma ierakstīšanai biju daudz labu atsauksmju dzirdējis par Kasparu kā mūziķi un producentu, un šajā darba procesā bija iespējams viņu vairāk iepazīt arī kā personību. Viņš sniedza profesionālus ieteikumus, kas ļāva man pašam sevi iepazīt arī no citas puses un sadzirdēt sevi citādāk. Gribu teikt lielu paldies visiem, kuri bija iesaistīti mana debijas albuma “Suvenīrs” tapšanā, man bija prieks un gods sastrādāties ar kreatīviem, profesionāliem mūziķiem un dziesmu autoriem. Un pavisam noteikti – ar albumu nekas neapstājas, ir jāiet tālāk, jāsasniedz nākamie mērķi un jārada jauni, paliekoši suvenīri turpmākajai dzīvei,” saka Aivo.

 

Savukārt singls “Suvenīrs”  ir par īpašiem dzīves mirkļiem, ko glabāt sirdī kā suvenīrus. Katram ir tādi mirkļi, un tie var būt pavisam atšķirīgi – tieši tā, kā katrs pats tos izjūt. Šī dziesma tapusi, apvienojoties vairākiem autoriem, to radīja Kaspars Ansons, Aivo Oskis, Oskars Deigelis, Liene Atvara un Jānis Driksna. Singlam tapis arī videoklips, kurā šī doma ir attēlota vizuāli. “Klipā ir redzama tikai viena cilvēka dzīves suvenīra šķautne – attiecības. Tiek ilustrēts kopā pavadītais laiks, īpaši mirkļi. Ja izdodas atrast savu īsto un vienīgo, nodzīvot ar viņu kopā visu mūžu – tas ir lieliski, tas ir īpašs suvenīrs, taču patiesībā suvenīru mēs iegūstam arī no laika, kas pavadīts kopā ar cilvēku, ar kuru, iespējams šobrīd kopā vairs neesi. Taču piedzīvoto un radītās atmiņas neviens nespēs atņemt. Un tas ir tas, ko mēs glabājam savās sirdīs kā suvenīrus. Tieši tas arī redzams video. Nav uzsvars uz skumjām un atvadām, bet uz to, ka ir jāprot no dzīves tvert šos suvenīrus, nevis koncentrēties uz to, ka kaut kas neizdodas, un arī pati dziesma ir pozitīvu emociju raisoša,” skaidro Aivo. Videoklipa režisore ir Ieva Biteniece; operators un montāža – Gundars Magone, make-up māksliniece Karīna Lipšāne, aktieri – dejotāja Annija Glaudāne un dziedātājs Aivo Oskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko