Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Guntars Račs aicina uz akustiskā albuma Mīlestība ir prezentāciju

22. augustā nāks klajā jauna Guntara Rača dzejoļu grāmata Mīlestība ir un tā būs pieejama komplektā ar ekskluzīvu CD albumu, kurā dziesmas ar Rača vārdiem akustiskās versijās izpilda Ivo Fomins, Zigfrīds Muktupāvels, Intars Busulis, Tomass Kleins, Katrīna Bindere, grupas Saldās sejas solists Jānis Narkevics Jr., dziesminieks Renārs Veličko un pavisam jauniņā dziedātāja Kristena Cīrule.

15. augustā, plkst. 18.00 tirdzniecības kompleksā Spice būs unikāla iespēja satikt albuma veidotājus, noklausīties dziesmu akustiskos priekšnesumus un iegādāties šo CD albumu (vēl bez grāmatas). Šāda iespēja būs tikai šajā dienā un tikai Spicē!

Albuma Mīlestība ir atvēršanas pasākumā piedalīsies Guntars Račs, grupas Saldās sejas dalībnieki – Tomass Kkelins, Jānis Narkevics Jr., Uģis Tirzītis, Andris Alviķis, kā arī viesmūziķi Katrīna Bindere, Kristena Cīrule un Renārs Veličko.

Darbosies arī fotosiena un būs iespēja nofotografēties pašiem un kopīgi ar māksliniekiem.

CD ierakstā piedalījušies Tomass Kleins (ģitāra), Uģis Tirzītis (ģitāra) un Gints Stankevičs (taustiņi, apstrāde, efekti). Intara Busuļa izpildītās dziesmas Viegli ierakstā piedalās mūzikas autors Kārlis Lācis (taustiņi), Gints Stankevičs (taustiņi), Kārlis Zemītis (ģitāra), Edvīns Ozols (bass) un Dināra Rudāne (balss).  Renāra Veličko dziesmas Apskauj mani, apskauj ierakstā piedalījušies Āris Priekainis (ģitāra), Ivars Ozols (bass), Daniēls Groza (bungas) un Madara Drulle (vijole).

No 11. augusta albums būs pieejams iTunes, Spotify, Amazon Music un Deezer.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko