Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +23 °C
Pērkona negaiss
Otrdiena, 18. jūnijs
Madis, Alberts

LUKA izdod jaunu dziesmu un video

Piektdien, 31. maijā, ar jaunu dziesmu “Ja Vien Es Spētu”, kas tapusi jau iepriekš pārbaudītā, radošā komandas darbā, klajā nākusi jaunā un talantīgā dziedātāja LUKA.

Teju ikviena cilvēka dzīvē ir bijis brīdis, kad viņš jūtas pievilts, kad ir nodota uzticība. Piedzīvojot šīs sajūtas arī savā dzīvē, LUKA tās ietērpusi dziesmā, tādējādi atklājot sāpes un salūšanas brīdi, tomēr vienlaikus pierādot spēju sevi izvirzīt par prioritāti un vairs neattaisnot otra cilvēka rīcību.

“Šīs dziesmas tapšanas process man pašai bija ļoti īpašs, jo varēju sadarboties ar daudziem talantīgiem un mīļiem cilvēkiem. Dziesmas “skelets” radās kādā Vecrīgas studijas pagrabiņā kopā ar manas pirmās dziesmas līdzautoru Krišjāni Brasliņu un producentu Patriku Pētersonu. Patrikam ietiepīgi uzstāju, ka šoreiz pavadījumā vēlos dzirdēt mūzikas instrumentus to “dzīvajā” skanējumā, lai piešķirtu dziesmai pēc iespējas dzīvīgāku un reālistiskāku sajūtu. Šo ieceri palīdzēja realizēt “X Faktorā” iepazītā Tipa (Tabita Balode), kura iespēlēja čella partijas, talantīgais pianists Matīss Žilinskis (klavieres) un bijušais Doma kora skolas kursabiedrs Reinis Baltiņš (bungas),” atklāj LUKA.

 

LUKA nekad nav slēpusi, ka viņu saista repa mūzikas žanrs, tāpēc viņas jaunajā dziesmā iekļauts arī repa fragments, ko izpilda Silraq, kuru LUKA atzinīgi vērtē kā ļoti muzikālu un daudzpusīgu reperi.

Singlam “Ja Vien Es Spētu” tapis arī videoklips, kā pamats veidots no Karlīnas Savickas radītās dejas horeogrāfijas, kas tapusi, gatavojoties deju studijas “PROX” (tajā dejo arī pati LUKA) sezonas noslēguma koncertam. Tajā dziesmas stāsts tiek izdejots, kas vēl vairāk paspilgtina tās vēstījumu. Video operatora un montāžas darbu, tāpat kā LUKAS pirmajā dziesmā “Atļauties”, ir veicis Ričards Zariņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko