Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Rīgā nākamgad uzstāsies Pink Floyd mūziķis Rodžers Voterss

Leģendārās britu rokgrupas Pink Floyd dibinātājs un vizionārs Rodžers Voterss 2018. gada vasarā Rīgā uzstāsies ar vienu no krāšņākajiem 21.gadsimta rokmūzikas šoviem. Rodžera Votersa koncertturneja US + THEM jau kopš vasaras sākuma apceļojusi lielākās ASV pilsētas, pulcējot simtiem tūkstošu sajūsminātu fanu un gavilējošu mūzikas kritiķu, bet nākamgad 24.augustā Arēna Rīga piedzīvos grandiozāko šovu, kāds jebkad skanējis tās sienās, vēsta FBI.

Biļešu pārdošana uz pasaules tūres US + THEM koncertu Rīgā sāksies ceturtdien, 5.oktobrī plkst. 10:00 Biļešu serviss tīklā. FBI koncertu kluba biedri un Positivus reģistrētie lietotāji biļetes varēs iegādāties ātrāk - jau trešdien, 4.oktobrī no plkst. 10.

"Pats spilgtākais un kinematogrāfiskākais rokmūzikas šovs, kāds jebkad redzēts. Par šo darbu vajadzētu piešķirt Oskaru," atzinis prestižais mūzikas izdevums Billboard. Kā atzinuši nozīmīgi mūzikas kritiķi, daudzdimensionālais šovs ir pārdomāts līdz sīkākajai detaļai, aizvedot skatītāju nebijušā ceļojumā.

Iespaidīgās pasaules turnejas US + THEM koncertos lielākoties skan dziesmas no slavenākajiem Pink Floyd albumiem - The Dark Side of The Moon, The Wall, Animals un Wish You Were Here, liekot mūzikas kritiķiem aprakstīt koncertu tādiem vārdiem kā "divarpus stundas gara hitparāde" (Westword) un "svētki klasiskās rokmūzikas mīlētājiem, kur mūzika ir tikpat svarīga kā vēstījums" (Tulsa World). Koncerta programmā iekļautas arī dziesmas no Votersa kritiķu atzītā jaunākā albuma Is This the Life We Really Want?.

Votersa leģendārās dzīvās uzstāšanās ir zināmas kā daudzdimensionāli šovi ar moderniem audiovizuāliem eksperimentiem un augstākās klases skaņu. Arī šī tūre nav izņēmums un mēnešiem ilgi veidotajā šovā scenogrāfiju veidos nebijuša izmēra projekcijas kombinācijā ar pāri publikai lidojošiem ar droniem vadāmiem elementiem, lāzeriem un citiem vizuāliem efektiem. "Uzlādējoša izklaide acīm un ausīm" (SouthFlorida.com), kā arī "satricinoša scenogrāfija, kurai līdzīga dzīvajos koncertos nav redzēta" (LasVegas Review) – Voterss ar savu komandu ir izveidojuši neticamu koncertšovu, kas ļauj izbaudīt ikvienu sekundi.

Augstākās klases skanējums, mākslinieciski nostrādāti audiovizuālie risinājumi un elpu aizraujoša skaņas kvalitāte – šie vienmēr bijuši Votersa koncertus raksturojošie elementi, un šī turneja nav izņēmums. Turklāt grandiozitātes ziņā to droši var salīdzināt ar mākslinieka 2010. – 2013. gada turneju The Wall Live, ko noskatījās kopumā vairāk nekā četri miljoni fanu visā pasaulē, padarot par to vērienīgāko un ienākumus nesošāko solo mākslinieka turneju mūzikas vēsturē.

Biļetes uz Rodžera Votersa koncertu US+THEM varēs iegādāties Biļešu Serviss kasēs un www.bilesusserviss.lv no 5.oktobra, pirmo biļešu cena sākot no 59 eiro. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko