Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

VIDEO: Dziedātāja AGNESSE izdod pavisam citādāku mīlas dziesmu

Sadarbībā ar vairākiem mūzikas nozares profesionāļiem, dziedātāja AGNESSE (Agnese Stengrevica) piektdien, 22. novembrī, laidusi klajā jaunu singlu Young, informē viņas pārstāvji.

Dziesma Young tapusi, apvienojoties tai pašai komandai, kura strādāja pie AGNESSES iepriekšējā singla Space or Time. Vārdu līdzautores ir Grammy balvas divkārtēja nominante ar 21 gada ilgu pieredzi mūzikas biznesā, amerikāniete Kristala Olivera un latviešu jaunā dziedātāja Agnese Stengrevica, bet mūzikas autors ir komponists Helvijs Stengrevics, kurš kopš 2014. gada aktīvi darbojas kā mūzikas producents un skaņu režisors. Helvijam un Agnesei jau iepriekš tapuši kopīgi skaņdarbi, piemēram, You Are My World, kas iekļuva Supernova 2018 pusfinālā.

Šobrīd Helvijs strādā arī pie AGNESSE oriģināldziesmas aranžējuma, kas solās nonākt pie klausītājiem jau 2020. gada sākumā.  

Kamēr esam jauni, prioritāte nav atrast ko nopietnu. Jaunībā mēs vēlamies paspēlēties, izbaudīt nepieredzēto, dalīties sajūtās un emocijās, mesties piedzīvojumos, mēs vēlamies jautrību, piedzīvot un izbaudīt mirkli, nevis domāt par mūžību un sarežģīt lietas sev apkārt. Un tas viss piestāv jaunībai, tas ir jaunības maksimālisms, tieši tāpēc nosaukums ir Young. Tās ir jaunas meitenes pārdomas, sajūtas un emocijas.

 

Klausoties dziesmas, ko par mīlestību dzied sievietes, nereti sajūtams, ka to stāsti ir līdzīgi. Meitene stāsta par to, cik viņa ir iemīlējusies, ka viņa dzīvo mīlestības pasaulē, taču to visi jau zina. “Es vēlējos šo dziesmu radīt pilnīgi atšķirīgu no tām, kādas man bijušas iepriekšējās, kur arī pati esmu izdziedājusi meitenes iemīlēšanās stāstus. Šajā dziesmā vēlējos uzsvērt to, ka nav taču ko zaudēt! Ja ko vēlies – pamēģini, tikai tā uzzināsi vai izdosies, vai nē. Centos pagriezt situāciju un paraudzīties uz to no otras puses. Šī nav kārtējā mīlas balāde no sievietes puses. Man šķiet, ka esmu panākusi to, ko ar to gribēju teikt, un pirmais pantiņš vislabāk atspoguļo dziesmas ideju,” stāsta AGNESSE.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko