Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

VIDEO, FOTO: Aivo Oskis prezentē savu jauno singlu Pateicos

Otrdien, 14. augustā, Galleria Riga jumta terases restorānā 67 Grill&Lounge dziedātājs Aivo Oskis prezentēja savu jauno singlu Pateicos, kā arī plašākam publikas vērtējumam nodeva tā video klipu, portālu Diena.lv informēja dziedātāja menedžments.

Kad laika apstākļi bija ieviesuši savas korekcijas un pasākuma lokācijas vieta no paredzētās restorāna D’arte Terrace jumta terases tika pārcelta uz blakus esošo 67 Grill&Lounge restorāna terasi, dziedātājs, sapucējies Branchess uzvalkā, ar pilnu jaudu varēja sākt pasākumu.

Tas sākās ar Aivo koncertu, kurā mūziķis romantiskā gaisotnē, kupla viesu pulka ieskauts un saviļņots, izpildīja vairākus skaņdarbus, lai iesildītu sanākušos Pateicos prezentācijai. “Šī dziesma tika veidota kā pateicība. Bieži mēs aizmirstam par to, ka mums līdzās ir tik lieliski cilvēki, mēs ikdienā viņus sākam uztvert par pašsaprotamiem, un tas nav pareizi. Mums ir jāpateicas saviem mīļajiem par to, ka viņi ir ar mums, ka atbalsta, iedrošina un palīdz,” teica Aivo, emocionāli piesakot savu dziesmu. Draudzība ir dāvana, par ko atlīdzību neprasa. To nevar ne nopirkt, ne pārdot, bet var saņemt par velti. Dziesmu Pateicos Oskis izpildīja kopā ar akcijas #AivoOskisPateicos uzvarētājiem.

Arī dziesmas video klips tika veidots tā, lai atbilstu teicienam, ka “Draudzība divkāršo priekus un uz pusi samazina bēdas”. Klips līdz ar Public Image sarūpētajiem apģērbiem, veidojot Aivo imidžu, tika radīts kā krāsains, košs piedzīvojums, kas parāda, cik lieliska un skaista ir draudzība, cik tā var būt stipra un patiesa. Šeit stāsts ir par draudzību, kas izveidojusies bērnībā un ar gadiem kļuvusi aizvien stiprāka. Lai piedzīvojums kļūtu aizraujošāks un vēl krāsaināks, tā tapšanas gaitā tika izmantota arī Pancars sarūpētā automašīna, kas ar savu kreatīvo dizainu šajā reizē lieliski sasaucās arī ar klipa ideju. Klipā arī auto ideja apspēlēta tā, ka redzam – spēļu mašīna, ar ko spēlējāmies bērnībā, nu pārtapusi īstā spēkratā, ar ko varam doties ceļā, lai satiktu draugus. Par video klipa otrās dienas lokācijas vietu kļuva kafejnīca Hungry Birds, kas atrodas tieši Vecāķu pludmales krastā Rīgā – tieši tur klipā redzami kadri no krāšņās draugu ballītes.

Video klipa filmēšana tika uzticēta Creative time komandai, kā sastāvā ir Marija Migliniece (režisore un montāža) un Raitis Lapāns (operators un monāža), kuriem Aivo ir īpaši pateicīgs par paveikto darbu. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko