Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VIDEO: Mūsu DFE Losandželosā triumfē Best.Cover.Ever sērijā, uzstājoties ar slaveno Bībiju Reksu

Starptautiskā YouTube mūzikas šova Best.Cover.Ever. 7. sērijā uzvarējuši dalībnieki no Latvijas, grupa Double Faced Eels, portālam Diena.lv pastāstīja grupas solists Reinis Straume.

2017. gada novembrī video straumēšanas vietnē YouTube pirmoreiz skatītājiem tika nodots pavisam jauns mūzikas šovs, Best.Cover.Ever., kurā dalībnieki no visas pasaules sacenšas, lai kāptu uz vienas skatuves ar starptautiska līmeņa mūzikas industrijas zvaigznēm.

Šovu vada ar Grammy balvām godalgotais hiphopa mākslinieks Ludakriss (Ludacris), un katrā sērijā pie viņa viesojas cita mūzikas industrijas zvaigzne (Demija Lovato, Keitija Perija, Džeisons Derulo, Čārlijs Pūts, Bībija Reksa u.c.). Tāpat katrā šova sērijā par iespēju uzstāties ar konkrēto zvaigzni sacenšas divi dalībnieki, kuri katrs izpilda kādas zināmas konkrētā mākslinieka dziesmas kaverversiju. Pēc zvaigznes un Ludakrisa vērtējuma labākais dalībnieks saņem vienreizēju balvu — iespēju sadarboties ar konkrētās sērijas zvaigzni un izpildīt kopīgu dziesmu īpašā, vienreizējā apdarē.

Katrai šova sērijai pieteicās tūkstošiem dalībnieku no visas pasaules, un vieni no veiksminiekiem, kuri tika uzaicināti piedalīties Losandželosā filmētajā šovā, ir pašmāju grupa Double Faced Eels, kas šovā pārstāv ne tikai Latviju, bet ir arī vienīgie finālisti no Eiropas. Šovā Double Faced Eels stājās pretim talantīgam dziedātāju duetam Two Less Lonely, lai izpildītu Bībijas Reksas dziesmas In the Name of Love kaverversiju, un, iegūstot Bībijas Reksas un Ludakrisa simpātijas, izcīnīja uzvaru un iespēju uzstāties kopīgi ar Bībiju Reksu.

Šova izskaņā uzvarētājiem tika pasniegta īpaša balva no šova un Bībijas Reksas — apmaksāts atkārtots brauciens uz Losandželosu, lai sniegtu privātu koncertu leģendārajā klubā Roxy Theatre un prezentētu sevi producentiem un vietējās mūzikas industrijas pārstāvjiem. Double Faced Eels būs, iespējams, pirmā latviešu grupa, kas uzstāsies ikoniskajā Losandželosas klubā, kurā savulaik uzstājušies gan Bībija Reksa, gan Ludakriss, gan tādi leģendāri mūziķi un grupas kā Bobs Mārlijs, The Ramones, Pīters Gabriels, Guns N’ Roses u.c.

Bībija Reksa ir albāņu izcelsmes amerikāņu dziedātāja un dziesmu autore, kas plašāku atpazīstamību ieguva, pateicoties dziesmām Me, Myself and I ar hiphopa mākslinieku G-Eazy, Deivida Getas Hey Mama un Mārtina Gariksa In the Name of Love.

Duets ar Bībiju Reksu. Pilna sērija noskatāma ŠEIT

 

Top komentāri

Elina
E
Liels prieks par tààààààdu panakumu!Cerams ka puisi nenem vérà pusaudzu sarakstitos komentarus youtub - tà nav jusu publika. Jusu sniegums bija loti augstà limeni.Konkurentu duets ari bija labs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko