Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Aizdomās par slepkavību Jēkabpilī aizturēts vairākkārt sodīts vīrietis

Jēkabpilī policijas darbinieki aizturējuši kādu 1974.gadā dzimušu iepriekš vairākkārt sodītu vīrieti, kuru tur aizdomās par slepkavību, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes vecākā inspektore Diāna Briede.

Sestdien, 13.janvārī ap plkst.10 Jēkabpilī, savā dzīvoklī tika atrasts 1967.gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Tās pašas dienas pēcpusdienā Jēkabpils iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki, veicot operatīvās meklēšanas pasākumus, uz aizdomu pamata par slepkavības izdarīšanu aizturēja 1974.gadā dzimušu Jēkabpils iedzīvotāju.

Aizturētā persona jau agrāk nonākusi policijas redzeslokā un iepriekš bijusi vairākkārt sodīta. Pēdējā sodāmība bijusi pērn par zādzības izdarīšanu.

Pēc policijas rīcībā esošās vīrieši esot bijuši savstarpēji pazīstami. Īsi pirms traģēdijas, viņi kopīgi lietojuši alkoholu, pēc tam vīriešu starpā izcēlies konflikts, kurš pāraudzis vardarbībā.

Vakar, 15.janvārī, Jēkabpils tiesa aizdomās turamajam piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess.

Par šādu likumpārkāpumu vainīgajai personai paredzēts sods ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

pievienota 4.rindkopa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas