Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Aizturēts iespējamais laupītājs-izvarotājs; policija lūdz atsaukties cietušos

Rīgas policisti pirmdien aizturējuši kādu 34 gadus vecu vīrieti, kuru likuma sargi tur aizdomās par laupīšanu un izvarošanu, kas pastrādāta pagājušā gada Ziemassvētku dienā. 

24.decembra vakarā Rīgas Latgales iecirknī vērsās kāda sieviete, ziņojot, ka viņa ir izvarota un aplaupīta. Par notikušo policisti sāka kriminālprocesu un noskaidroja, ka noziegums pastrādāts tās pašas dienas pēcpusdienā.

Cietusī likuma sargiem pastāstīja, ka ar vīrieti iepazinusies internetā un uzaicinājusi viņu pie sevis ciemos. Taču, kad vīrietis ieradies, viņš, piedraudot ar nazi, veicis dzimumaktu un pēc dzimumtieksmju apmierināšanas devies prom, paņemot līdzi vairākas mantas – divus portatīvos datorus, fotokameru, mobilo tālruni un naudu.

Izmeklēšanas gaitā Rīgas policisti nāca uz pēdām kādam 34 gadus vecam, agrāk sodīta vīrietim, kuru pirmdien aizturēja. Vīrietis vainu atzina daļēji – viņš atzinās laupīšanā, taču dzimumnozieguma veikšanu noliedza.

Likuma sargiem ir aizdomas, ka aizdomās turētais varētu būt vainojams vēl citos noziegumos, kurus varētu būt pastrādājis līdzīgā veidā, tādēļ policija lūdz atsaukties ikvienu, kurš ir cietis no attēlos redzamā vīrieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņu numuriem: 67086327

Šobrīd par izvarošanu un laupīšanu sāktajā kriminālprocesā turpinās izmeklēšana, lai noskaidrotu nolaupīto mantu atrašanās vietas un noskaidrotu citas cietušās personas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas