Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Ceturtdien Iļģuciemā aizturēti trīs narkomāni

Ceturtdien, 30.novembrī, Valsts policijas (VP) Rīgas Kurzemes iecirkņa policisti Iļģuciemā aizturējuši trīs narkomānus, portāls Diena.lv uzzināja VP.

Vakar policisti, veicot darba pienākumus Iļģuciemā, uz ielas pamanīja trīs vīriešus, kuri izskatījās narkotisko vai psihotropo vielu ietekmē.

Kad vīrieši iegāja daudzdzīvokļu nama kāpņu telpā, policisti viņiem sekoja un turpat aizturēja. Nogādājot vīriešus policijas iecirknī, pie 1989. gadā dzimuša aizturētā likumsargi konstatēja trīs iepakojumus ar narkotikām. Ekspertīzes rezultāti liecina, ka iepakojumos atradās 0,07 grami pie fentanila grupas piederošas narkotikas.

Pret minēto vīrieti uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253. panta pirmās daļas – par narkotisko vielu neatļautu iegādāšanos un glabāšanu bez nolūka tās realizēt. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Tāpat visām aizturētajām personām sastādīti administratīvo pārkāpumu protokoli pēc Administratīvo pārkāpumu kodeksa 46. panta - par narkotisko vielu neatļautu lietošanu. Par šādu pārkāpumu izsaka brīdinājumu vai uzliek naudas sodu līdz 280 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas