Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Cietsirdīga laupīšana: Īrnieks smagi piekauj 90 gadus vecu kundzi

Policisti aizturējuši kādu vīrieti, kurš mantkārīgos nolūkos žņaudzis un ar metāla cauruli sitis 90 gadus vecu kundzi. Uzbrucējs no cietušās īrējis istabu dzīvoklī Rīgā, Marijas ielā, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrietis alkohola reibumā sievietei iesita ar metāla cauruli pa galvu, tad nolaupīja mobilo telefonu. Pēc tam viņš dzīvokļa saimnieci žņaudzis un no ausīm viņai izņēma zelta auskarus, no kakla norāva zelta ķēdīti un no pirksta noņēma gredzenu. Tāpat viņš nolaupīja 50 eiro, kas atradās sekcijā. Pat tad, kad vīrietis bija ieguvis kāroto, viņš vēlreiz iesita sievietei - šoreiz ar spoguli pa galvu.

Kad ļaundaris bija prom, cietusī izsauca mediķus un policiju. Sieviete tika nogādāta slimnīcā.

Policisti vīrieti izsludināja meklēšanā, vairāk nekā mēnesi vīrieša atrašanās nebija zināma, līdz policijai izdevās noskaidrot, kur uzbrucējs atrodas. Trešdien, 29. novembrī, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Centra iecirkņa policisti sadarbībā ar Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes amatpersonām viņu aizturēja.

Aizturētais ir dzimis 1981. gadā un jau iepriekš vairākas reizes sodīts gan par mantiskiem noziegumiem, gan par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu.

Uzsākts kriminālprocess par laupīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Cietusī sieviete pēc notikušā ir atlabusi un policija ir atguvusi daļu no viņai nolaupītajām mantām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas