Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Trešdiena, 9. oktobris
Helga, Elga, Elgars

Jaunciema gatvē avārijā gājis bojā vīrietis

Otrdien, 3.novembrī, Jaunciema gatvē Rīgā divu automašīnu sadursmē dzīvību zaudēja 1995.gadā dzimis jaunietis. Viņa vadītais Volkswagen sadūrās ar 1984.gadā dzimuša vīrieša vadīto tādas pašas markas spēkratu. Otrs vadītājs ar traumām nogādāts slimnīcā, liecina policijas apkopotā statistika.Avārija notikusi arī Cēsu novadā pie Priekuļu apļa - autovadītājs netika galā ar sava spēkrata vadību, nobrauca no ceļa un apgāzās.

Glābēji no automašīnas izvilka divus iereibušus, 1961.gadā un 1985.gadā dzimušus, vīriešus. Abi nogādāti slimnīcā. Pēc likumsargu rīcībā esošās informācijas, divas personas no notikuma vietas aizbēga.Negadījumā iekļuvis arī minibusiņš, kas veda bērnu-sportistu grupu. Busiņš nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā sasitumus guva seši bērni vecumā no 9-11 gadiem, bet kopā automašīnā atradās 10 bērni. Kāda sieviete cietusi Engures novadā - viņas vadītais Daihatsu noslīdēja no ceļa, apgāzās un ietriecās kokā. Cietusī hospitalizēta. Automašīna apgāzusies arī Rīgā - Eksporta un Katrīnas ielu krustojumā. Cietusi 1977.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.Pieci cilvēki cietuši sadursmē Vaives pagastā - uz autoceļa Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža notika sadursme starm _BMW 525 un Toyota Yaris_. Traumas guva abu auto šoferi, kā arī trīs pasažieri.Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, cietuši 22 cilvēki.Pieķerti trīs dzērājšoferi, bet par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sastādīts 181 protokols.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izraēla šobrīd cīnās par Eiropu

Par to, kādas sajūtas un emocijas valda Izraēlā gadu pēc teroristu asiņainajiem uzbrukumiem, un par to, vai un kā iespējama situācijas atrisināšanās, Andis Sedlenieks sarunājas ar Izraēlas vēst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas