Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rīgā apzog filmu studiju - garnadžu rokās arī filmas materiāli

Pirmdien ap plkst.6.20 Rīgā, Krišjāņa Barona ielā, apzagta studija Look at Riga, no kuras aiznesta gan filmēšanas tehnika, gan kādas filmas materiāli.

Kā sociālajā tīklā Facebook raksta studijas pārstāvis, zagļi ar lauzni uzlauzuši studijas durvis un aiznesuši datoru, monitoru, kino kameru, žiroskūteri, kā arī niršanas aprīkojumu un citas lietas. Vienlaikus nozagti datora cietie diski ar filmas A to B Rollerski jeb Neiespējamais ir iespējams materiāliem un daudzu citu projektu materiāliem. Studija vēl neesot apzinājusi visas pazudušās mantas.

Studijas pārstāvis atzīmējis, ka ir saglabājusies arī cita nozagtās filmas darba materiālu kopija.

Studijas pārstāvis arī publicējis bildes ar diviem iespējamajiem aizdomās turētajiem vīriešiem un aicina cilvēkus, kuri viņus atpazīst, ziņot Valsts policijai. Tāpat studija aicina zagļus atdot mantas, kuras, "iespējams, nejauši pielipušas pie rokām".

 

Valsts policijas preses pārstāve Elīna Sprudzāne aģentūrai LETA pastāstīja, ka pirmdienas rītā policija saņēma iesniegumu par zādzību ar iekļūšanu studijā Barona ielā. Policija ieguva videonovērošanas kameru ierakstus un aizdomās par šo noziegumu sāka divu vīriešu meklēšanu. Vienu aizdomās turēto jau izdevās aizturēt pirmdienas vakarā. Policija sāktajā kriminālprocesā turpina izmeklēšanu, tostarp, otra vīrieša meklēšanu.

Kā liecina Firmas.lv informācija, 2016.gadā SIA Look at Riga apgrozījums bijis 149 074 eiro. Uzņēmums 2016. gadā strādājis ar 17 114 zaudējumiem. Uzņēmums pilnībā pieder Laurai Projumai. Šā gada 7. martā uzņēmuma Valsts ieņēmumu dienesta administrētais nodokļu parāds bijis 3 600 eiro.

Top komentāri

Look at jenotu sekta
L
Jauki.Bet kad tos LIELOS zagļus sāks meklēt?Tos kas miljonus zog?
Ja smīns
J
Tad kad pūcei asts ( nevis. aste) ziedēs ;D
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas