Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Rīgā Daugavā noslīkst deviņgadīgs puika; draugu izglābj divas pusaudzes

Pirmdien Rīgā, starp Ķengaragu un Rumbulu, peldoties Daugavā, noslīcis deviņus gadus vecs zēns, bet viņa 11 gadus veco draugu izglābušas divas pusaudzes, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Viktorija Šembele.

VUGD saņēma informāciju plkst.17.28, ka Rīgā, Daugavā, slīkst kāds zēns.

Kad glābēji ieradās notikuma vietā, zēns virs ūdens vairs nebija redzams. Meklēšanas darbus sāka ūdenslīdēji, taču procesu apgrūtināja daudzie zivju tīkli, kas bija izlikti Daugavā. Rīgas Pašvaldības policijas darbinieki novāca traucējošos tīklus un norobežoja teritoriju.

Pēc nepilnas stundas VUGD glābēji noslīkušo zēnu atrada 50 metru attālumā no krasta, vietā, kur bija sešus metrus dziļš. Zēna dzīvību neizdevās atgriezt ne glābējiem, ne mediķiem.

Aculiecinieki glābējiem stāstīja, ka vietā, kur Daugavā strauji kļūst dziļš, deviņus gadus vecais puika pēkšņi sācis slīkt, pieķēries savam vecākajam draugam un vilcis līdzi arī viņu.

Slīcējus no krasta pamanījušas divas svešas 1996.un 1997.gadā dzimušas meitenes, kuras nekavējoties steigušās palīgā. Pusaudzes izvilkušas no ūdens 11 gadus veco zēnu, bet otru puiku glābt vairs nav izdevies.

V.Šembele norādīja, ka, neraugoties uz to, ka pie Daugavas tobrīd atradās daudz cilvēku, abas meitenes bija vienīgās, kuras slīkstošajiem zēniem steidzās palīgā un piezvanīja glābējiem.

VUGD izsaka pateicību varonīgajām meitenēm, glābjot slīktošos zēnus un par to, ka visu laiku sadarbojās ar glābšanas dienestu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas