Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Rīgā ugunsgrēkos gājuši bojā četri cilvēki

Trešdien, 16.janvārī, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) plkst.5.56 saņēma informāciju, ka Rīgā, Ģimnastikas ielā kādā mājā izcēlies ugunsgrēks. Rīta agrumā cilvēki bija pamanījuši liesmas neapsaimniekotā ēkā un ziņoja ugunsdzēsējiem, portālu Diena.lv informēja VUGD.

Kad ugunsdzēsēji ieradās notikuma vietā, liesmas jau bija pārņēmušas divstāvu koka ēku. Māja dega 100 m2 platībā. Ugunsdzēsēji plkst. 7.15 ugunsgrēku lokalizēja. Kaut gan māja ir neapsaimniekota, tomēr, kā teica apkārtējie, tajā nereti uzturas bezpajumtnieki. Nama 1. stāvā tika atrasti divi bojā gājuši cilvēki.

Tā kā pārsegums starp 1. un 2. stāvu bija iebrucis, tad ugunsdzēsēji pārraka visus gruvešus, lai pārliecinātos, ka ugunsgrēkā vēl nav kāds bojā gājušais.

"Diemžēl šāda veida ugunsgrēki pilsētās notiek samērā bieži. Neapsaimniekotās ēkās nereti mitinās bezpajumtnieki, kuri arī izraisa ugunsgrēku, neuzmanīgi rīkojoties ar uguni – smēķējot vai aukstajā laikā sildoties," stāstīja I.Vetere.

Savukārt plks.11.39 VUGD saņēma informāciju, ka ugunsgrēks izcēlies Ģertrūdes ielā. Ēkas 6. stāvā dega dzīvoklis 13 m2 platībā. Tā kā bija liels sadūmojums, tad no tuvākajiem dzīvokļiem tika evakuēti cilvēki. Dzīvoklī, kurā bija izcēlies ugunsgrēks gāja bojā divi cilvēki. Ugunsgrēks lokalizēts plkst. 12.02. Šobrīd vēl notiek ugunsgrēka likvidācijas darbi. Ugunsgrēka iemeslus skaidros Valsts policija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas