Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Džūkstes pagastā grāvī ieslīdējis autobuss; cietuši pieci cilvēki

Trešdien, Tukuma novada Džūkstes pagastā, uz šosejas Rīga-Liepāja avarējot autobusam, cietuši pieci cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece.

Transportlīdzeklis pēc plkst.14 pie Pienavas iebraucis grāvī un apgāzies. Sākotnējā informācija liecina, ka autobusā bijuši apmēram 20 pasažieri, pieci no viņiem guvuši traumas. Sietniece skaidroja, ka cietušo traumas nav smagas.

Policija izvērtēs negadījuma apstākļus, taču tiek pieļauts, ka negadījums noticis sliktu laikapstākļu dēļ. Pašlaik notikuma vietā ir ierobežota satiksme.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša aģentūrai LETA norādīja, ka negadījuma vietā strādā piecas mediķu brigādes, kas sniedz palīdzību pieciem cilvēkiem. Bukša uzsvēra, ka visi cietušie ir stabilā stāvoklī un pie samaņas, kā arī mediķi notikuma vietā turpina darbu.

Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) aģentūra LETA uzzināja, ka Tukuma novadā grāvī ir ieslīdējis un uz sāniem apgāzies pasažieru autobuss. Glābēji pa autobusa priekšējo logu un lūku ir izcēluši ārā 11 pasažierus un autovadītāju. No 12 izglābtajiem cilvēkiem mediķiem tika nodoti pieci cilvēki, kuri ir cietuši.

Cilvēkus, kas nav cietuši, glābēji pašlaik nogādā Pienavas bibliotēkā, lai nodrošinātu viņiem atrašanos siltās telpās līdz brīdim, kamēr notikuma vietā ieradīsies cits autobuss.

Notikuma vietā strādā divas ugunsdzēsības autocisternas un glābšanas automobilis, kā arī Valsts policijas brigādes. Ņemot vērā, ka glābšanas darbi vēl turpinās, informācija vēl var tikt precizēta, norādīja VUGD.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas