Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Forumā Jelgavā runās par cilvēku ar invaliditāti nodarbinātību

Forumā Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) Jelgavā 15.novembrī tiksies esošie un topošie uzņēmēji, nevalstiskās organizācijas, nodarbinātības politikas veidotāji un citi interesenti, lai runātu par cilvēku ar invaliditāti nodarbinātību, aģentūru LETA informēja Labklājības ministrijā (LM).

Forumā par to, ko nozīmē sociālā uzņēmējdarbība un kāds atbalsts pieejams Latvijā tās attīstībai, stāstīs LM valsts sekretāra vietniece Jana Muižniece. Ar nodarbinātības iespējām cilvēkiem ar invaliditāti iepazīstinās Nodarbinātības valsts aģentūras Jelgavas filiāles vadītāja Inga Lejiņa, bet sociālas uzņēmējdarbības akseleratora New Door dibinātāja Diāna Lapkis apskatīs sociālo uzņēmējdarbību kā iespēju nodarbināt cilvēkus ar invaliditāti.

Praktiskus padomus par universālā dizaina principu darba vietu iekārtošanā sniegs Invalīdu un viņu draugu apvienības Apeirons valdes priekšsēdētājs Ivars Balodis. Foruma turpinājumā biedrības Radošo domu un darbu centrs Svētelis vadītāja Ingrīda Grīnberga, SIA Jelgavas tipogrāfija personāla vadītāja Ligita Makstniece, biedrības Invalīdu atbalsta centrs Saulesstars valdes priekšsēdētāja Anita Kaulēna, kažokādu drēbnieks Jānis Nagliņš un datu ievades speciālists Uldis Koškins dalīsies savā pieredzē.

Forums notiks no plkst.9.30 līdz 12.15 LLU Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes 212.auditorijā.

Šis ir viens no pieciem forumiem Latvijas augstskolās, kuru laikā ar studentiem - topošajiem nozaru speciālistiem - tiek pārrunātas cilvēku ar invaliditāti iespējas iekļauties sabiedrībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas