Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

FOTO: Dobeles policisti likvidē divas marihuānas audzētavas

Šomēnes Valsts policijas (VP) Dobeles iecirkņa kriminālpolicijas darbinieki likvidējuši divas marihuānas audzētavas Dobeles novada Penkules pagastā un Ķegumā, informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Kratīšanas laikā neapdzīvotas privātmājas teritorijā speciāli ierīkotā siltumnīcā Dobeles novadā policisti atsavinājuši 69 marihuānas augu stādus un 54 nesen iestādītus jaunus augu stādus. Kopumā policisti atsavinājuši 2045 gramus neizžāvētas marihuānas.

Veicot tālākās izmeklēšanas darbības, policisti likvidēja vēl vienu marihuānas audzētavu Ķegumā, kura bija speciāli ierīkota privātmājā un blakus esošajā siltumnīcā. Privātmājā policisti atsavinājuši 16 marihuānas augu stādus, bet siltumnīcā piecus marihuānas augu stādus. Atrasti arī vairāki iepakojumi ar jau izžāvētu zaļganbrūnu augu valsts izcelsmes vielu.

VP saistībā ar audzētavām aizturējusi 1973. un 1994.gadā dzimušus vīriešus. Aizturēšanas brīdī pie 1994.gadā dzimušā vīrieša, kurš ir arī narkotisko vielu lietotājs, policisti atsavinājuši vairākus gramus izžāvētas marihuānas. Visas izņemtās vielas ir nosūtītas uz ekspertīzi.

Abiem vīriešiem piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi. Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīta abu vīriešu saistība arī ar citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu.

Top komentāri

Labs cilvēks
L
Manuprāt, marihuānu jau sen vajadzētu legalizēt, kā tas jau ir noticis daudzviet pasaulē. Cerams, ka pavisam drīz atvērsim arī savus prātus! Lai jums jauka diena!
Enģeļa viesis
E
Šo auga lietošanu vajadzēja medicīniskās dozas receptēs legalizēt ...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas