Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Kiprā reģistrētais uzņēmums Jelgavā plāno atvērt šokolādes fabriku

Nākamā gada pavasara beigās Kiprā reģistrētais uzņēmums Mediahold SBC Limited Jelgavā, Aviācijas ielā, plāno atklāt šokolādes fabriku, noskaidroja aģentūra LETA.

"Latvijā ir kvalificēts un atbildīgs personāls. Tāpat mums ir svarīgi, ka Latvijā runā krieviski, jo paši esam krievi. Telpas vēlējāmies nomāt, un NP Properties piedāvājums mums šķitis ļoti atbilstošs, arī Jelgavai ir izdevīga atrašanās vieta," izvēli ražotni atklāt tieši Jelgavā, bijušajā RAF rūpniecības zonā, kur pašlaik atrodas industriālais parks, aģentūrai LETA pamatoja SIA Chocolette Confectionary valdes locekle Anastasija Repina.

Viņa atklāja, ka uzņēmumam jau ir laboratorija Krievijā, kur tiek ražota šokolāde, kas ir nopērkama arī Latvijā.

Informācija SIA Chocolette Confectionary mājaslapā liecina, ka uzņēmums ražo produkciju ar zīmolu Red - tumšās un piena šokolādes tāfelītes. Repina ir pārliecināta, ka uzņēmuma produkcijas neapstrīdamie plusi ir zems kaloriju līmenis un dabīgas izejvielas. Saražoto plānots pārdot gan Baltijā, gan Eiropā, vēlāk paplašinot sortimentu arī ar konfektēm un citiem šokolādes izstrādājumiem.

Šokolādes ražošanas uzņēmuma vadītāja pašlaik neprognozēja, kāds varētu būt radīto darba vietu skaits, jo viss atkarīgs no attīstības perspektīvām. Informācijas Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) un personāla atlases portālos liecina, ka uzņēmums meklē ražošanas direktoru, tehnologu, pētniecības struktūrvienības vadītāja vietnieku, izejvielu sagatavotāju un citus speciālistus. Repina sola, ka darbiniekiem tiks nodrošināts konkurētspējīgs atalgojums.

Sadarbību ar NVA un citām valsts iestādēm Repina vērtē kā veiksmīgu, notikusi tikšanās arī ar pašvaldības pārstāvjiem.

Firmas.lv informācija liecina, ka SIA Chocolette Confectionary dibināta 12.maijā un tās vienīgais īpašnieks un valdes loceklis bija Krievijas pilsonis Igors Sladkovs. Taču vēlāk uzņēmums nonācis Mediahold SBC Limited īpašumā un par valdes locekli kļuvusi Krievijas pilsone Repina. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 250 000 eiro.

Top komentāri

Feģa
F
pie mums runaa krieviski un ir viszemaakais atalgojums un lielaakaa eenu ekonomika , viss pakaartots krievu biznesam , man nav pretenziju , bet lai šikolaades buutu eedamas , nevis paarsaatinaatas ar palmu eļļu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas