Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Limbažos uzstādītas 10 jaunas videonovērošanas kameras

Limbažu novada pašvaldība turpina attīstīt Limbažu pilsētas videonovērošanas sistēmu. Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, šovasar videonovērošanas sistēmas Limbažu pilsētā izbūves būvdarbu 2.kārtas laikā Limbažu pilsētā uzstādītas 10 jaunas videonovērošanas kameras, kuras nodrošinās diennakts novērošanu gan gaišā, gan tumšā laikā, gan arī nelabvēlīgos laika apstākļos un pie nepietiekama apgaismojuma.

Divas videonovērošanas kameras ir uzstādītas Vienības parkā - viena pie bērnu rotaļu laukuma, otra - pie Limbažu Teātra mājas un ir vērsta uz parku. Viena kamera uzstādīta pie Limbažu novada pašvaldības ēkas Rīgas ielā 16 un ir vērsta uz strūklaku, viena pie Limbažu sākumskolas Rīgas ielā 28, viena - pie Limbažu 3.vidusskolas Parka ielā 38, viena - Sporta ielā, pie skeitparka. Divas kameras pašvaldība uzstādījusi pie Limbažu Galvenās bibliotēkas Parka ielā 23 - viena vērsta uz bibliotēkas galveno ieeju, bet otra atrodas ēkas otrā pusē. Divas kameras uzstādītas arī Limbažu estrādē - viena vērsta uz estrādes laukumu, otra uz estrādes aizskatuvi.Kopējā summa, par kuru realizēts projekts - 34 348 eiro. Kabeļu kanalizācijas izbūvi (rakšanas darbus) veica SIA Vidzemes energoceltnieks, savukārt kabeļu izbūvi un kameru uzstādīšanu - SIA Vanags un partneri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas