Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ozolnieku novada priekšsēdētājs aicina pie mājām sestdien izkārt karogus

Ozolnieku novada pašvaldības mājas lapā publicēts novada domes priekšsēdētāja Māra Aināra aicinājums sestdien apmeklēt referendumu un nostāties pret Latvijas valsts šķelšanu, ziņo portāls zz.lv.

M.Ainārs atgādināja, ka 18.februārī "ikvienam balsstiesīgajam Latvijas valsts pilsonim ir jāizdara izvēle un jānostājas pret mēģinājumu ietekmēt Latvijas iedzīvotāju emocionālo saikni ar šo zemi, pret Latvijas valsts šķelšanu un centieniem vairot nesaskaņas draugu, radu un ģimenes locekļu vidū. Tas ir katra cilvēka svēts pienākums - izteikt uzticību savai pilsoniskajai pārliecībai, tādējādi pasakoties liktenim, ka sniedzis iespēju dzīvot un pilnveidoties tieši Latvijā".

Domes priekšsēdētājs ziņoja, ka balsos pret grozījumiem Latvijas Republikas Satversmē, kas paredz krievu valodai noteikt otras valsts valodas statusu, aicinot arī iedzīvotājus doties uz vēlēšanu iecirkņiem un izteikt viedokli valsts valodas jautājumā.

Savā paziņojumā M.Ainārs aicināja novada iedzīvotājus izkārt pie mājām sarkanbaltsarkanos karogus, "tādā veidā izrādot godu un pateicību liktenim un cilvēkiem, kuri dāvāja mums iespēju - dzīvot neatkarīgā Latvijā un brīvi runāt latviešu valodā".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas