Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ugunsgrēkā Balvu novadā cietis viens cilvēks

Naktī uz pirmdienu ugunsgrēkā Balvu novadā cietis viens cilvēks, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Šonakt plkst. 3.21 ugunsdzēsēji steidzās uz Balvu novadu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg vienstāvu dzīvojamā māja 80 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no mājas bija evakuējies viens cilvēks, kurš bija cietis un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Plkst. 6.41 ugunsgrēks likvidēts.

Savukārt plkst. 0.50 saņemts izsaukums uz Saulkrastu novada Saulkrastu pagastu, kur deg liela zaru kaudze. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka zaru kaudze deg 200 kvadrātmetru platībā un spēcīgā vēja dēļ pastāv ugunsgrēka izplatīšanās draudi uz blakus esošajām ēkām. Glābēji no liesmu izplatības nosargāja blakus esošās ēkas un plkst. 7.59 ugunsgrēku likvidēja.

VUGD piektdien saņēma izsaukumu, ka Daugavpils novadā esošā ezerā, iespējams, noslīcis cilvēks, kurš devies makšķerēt ar laivu. Sākotnēji glābēji ar laivu apsekoja ezeru un pārlūkoja tā akvatoriju – tika atrasta cilvēka laiva, bet pats cilvēks netika atrasts. Sestdien, piesaistot ūdenslīdējus, noslīkušais tika atrasts. Vēl sestdienas pēcpusdienā Daugavpils novadā no ūdenstilpes izcelts noslīcis cilvēks un nodots Valsts policijai.

Aizvadītajās brīvdienās VUGD saņēma 137 izsaukumus – 62 uz ugunsgrēku dzēšanu un 51 uz glābšanas darbiem, bet 24 no izsaukumiem bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas