Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ugunsgrēkā Priekuļu novadā divi bojāgājušie

Svētdienas naktī ugunsgrēkā Priekuļu novadā gājuši bojā divi cilvēki, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Vakar plkst. 23.52 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Priekuļu novadu, kur kādā dzīvojamā mājā bija izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatēja, ka deg dzīvojamā māja pilnā platībā un tai iegruvis jumts. Ugunsgrēkā gāja bojā divi cilvēki. Plkst. 4.54 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts un tā degšanas platība bija 70 kvadrātmetru. Ugunsgrēka dzēšanas darbos iesaistījās arī Priekuļu un Mārsnēnu pašvaldību ugunsdzēsības formējumi. 

Šogad kopumā ugunsnelaimēs zaudētas jau 65 cilvēku dzīvības. Lai šī traģiskā statistika nepieaugtu, VUGD aicina iedzīvotājus uzmanīgi apieties ar uguni, piemēram, šobrīd, kad apkures sezona ir tikai nesen sākusies, izmantot apkures ierīces atbilstoši to ekspluatācijā noteiktajam, nepārkurināt krāsnis un nenovietot degtspējīgus priekšmetus pie krāsns. Lai savlaicīgi pamanītu izcēlušos ugunsnelaimi, VUGD aicina iedzīvotājus uzstādīt savos mājokļos dūmu detektorus, kas ar spalgu skaņas signālu laikus brīdinās, ka telpā ir izveidojies sadūmojums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas