Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Valmieras mērs Baiks pērn nopelnījis 37 209 eiro

Valmieras pilsētas pašvaldības priekšsēdētājs Jānis Baiks (Valmierai un Vidzemei) pērn ir nopelnījis 37 209 eiro, kas ir par 3612 eiro mazāk nekā gadu iepriekš, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija par 2015.gadu.

Papildus darba algai pašvaldībā Baiks saņēmis kompensāciju no Valsts kases 428 eiro apmērā, kā arī ienākumus procentu veidā no Nordea Bank AB Latvijas filiāles nepilnu 8 eiro apmērā.

Papildus darbam pašvaldībā viņš darbojies kā valdes loceklis Latvijas Pašvaldību savienībā un sporta klubā Valmiera, bijis padomes loceklis nodibinājumā Centrs Valdardze, kapitāldaļu turētājs SIA Vidzemes slimnīca un SIA VTU Valmiera, strādājis kā locekļa aizvietotājs Eiropas Savienības reģionu komitejā, bijis attīstības padomes loceklis Vidzemes plānošanas reģionā, kā arī savdabības padomes loceklis biedrībā "Valmieras-Giterslo reģionu sadarbībai".

Deklarācijā norādīts, ka viņam pieder dzīvoklis Valmierā.

Baiks pagājušajā gadā nav veicis darījumus vai izsniedzis aizdevumus, kuru summa pārsniedz 20 Ministru kabineta noteiktās minimālās mēnešalgas. Viņam nepieder un lietošanā nav nodots neviens transporta līdzeklis. Kā bezskaidras naudas noguldījumus viņš uzrādījis 5868 eiro.

Domes priekšsēdētājam ir parādsaistības 33 004 eiro apmērā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas