Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

10 miljonus cilvēkgadu Latvija zaudējusi padomju okupācijas dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
protams
p
Savu cepuri nobendeeto cilveeku pieminjai tu nenonjemsi.
seņa
s
nu un ko tas viss mainīs? vēsturi varam izmainīt! rēķini vai nerēķini,nekas jau labāks nekļūs:(
Fredijs Krīgers
F
draks arī nebija mājās, kad Dieviņš cilvēkiem kaunu dalīja? Kā lielīties ar PSRS sasniegumiem, tā visus nopelnus sev, bet kā uzņemties atbildību par PSRS ēnas pusēm, tā pie visa vainīgi latviešu strēlnieki un vēl visas pārējās minoritātes.
drak
d
А ТО ЧТО ЛАТЫШСКИЕ СТРЕЛКИ СПОСОБСТВОВАЛИ ЭТОМУ - ВСЕ ЗАБЫЛИ.......
muris
m
Piekrītu. Jābūt ojektīviem un jāatdzīst - okupācijas režīmam sabrūkot, lielākā daļa okupācijas laika migrantu palika šeit un ir šeit joprojām.
korektoram
k
Es atzinīgi novērtēju muļķa-"korektora" bezjēdzīgo spītēšanos, turpinot noliegt šīs vietas esamību pēc tam, kad tika uzrādīta nodaļa. Korektors - čelovek-2, absurdas frāzes un ēzeļa spītība to aizstāvēšanā. Nekā interesanta un uzjautrinoša strīdā ar iespītējušos muļķi nav. Par rakstu - eksistē precedenti, kad ir izmaksātas kompensācijas par nodarītiem zaudējumiem.
Korektors.
K
Es augstu novērtēju Jūsu cēlsirdību, ka atzināt par to vietu. Ka tādas nav. Vispār diezgan interesanti un uzjautrinoši , kaut aizņemam virtuālo telpu. Gan jau piedos. Bet lauka apstākļos atejas veidoja no diviem paraleliem baļķēniem, tā kā faktiski iekrist var. PAR RAKSTU VIEN VARU PIEBILST, KA TO POSTU NAV IESPĒJAMS NEKĀDĀ NAUDĀ APORĒĶINĀT, JEBKURA SUMMA BŪTU VIENKĀRŠI SĪKMANĪGI KNAUZERĪGA.
korektoram
k
Tā kā latviešu versiju atrast neizdevās, pārbaudīju pēc elektroniskās krievu versijas. Pavārs Juraida tik tiešām ir teicis tādus vārdus un bijis pilnā, tikai iekritis viņš bija nevis atejā, bet grāvī. Iekrist atejā arī nemaz nav tik viegli, caurums par mazu :D 3. daļa, XXX nodaļa.
korektoram
k
Lai pateiktu, ka tādas vietas romānā nav, ir jāpārlasa un tikai tad var secināt: jā, ir vai nē, nav. Nostradamusam arī nebija vajadzības pēc labas atmiņas, priekš kam tad ir rakstīklis un papīrs? :D Neproduktīvs bija sākotnējais iebildums pret citātu. Izdariet secinājumus.
SIDS
S
Es nevienu krievu neesmu nosaucis publiski par fašistu ,bet no jūsu tautiešiem to esmu dzirdējis vairāk kā 40 gads,kaut esmu savātēvu zemē unneesmuvēlēliesdzīvt krievijā ne vienu dienu.
Korektors
K
Tāda vieta nemaz romānā nav. Bet Nostradamuss nemaz neizcēlās ar labu atmiņu. Bet beigsim , tas nav produktīvi, pie kam ne par rēmu.
...
.
Pilnīgi neauglīgi un nevajadzīgi rēķini! Nez vai vajag vandīt un vandīt pagātni. Ko mēs no tā iegūsim? Latvijai tagad ir citas problēmas. Tāpat viss atdots, tik daudzi pametuši valsti, tik daudz bezdarbnieku, labāk domāt kā attīstīt kādu ražošanu!
korektoram
k
Tā kā citāts ir latviski, tad mums nelīdzēs angļu versija :D Nekādu latviešu versiju zibenīgi nevar atrast, korektors slimo ar "čeloveka" niķīšiem? Un ja var atrast, tad lūgums norādīt kur, tā vietā lai bezjēdzīgi strīdētos. Tā nav "elementāra" atmiņa, tur ir jābūt vismaz Nostradamam, lai atcerētos KATRU teikumu KATRĀ grāmatā, ar kuru kādreiz ir strādāts. korektors - čeloveks-2? izsaka absurdus apgalvojumus un spītīgi pie tiem turas? Starp citu, ne jau es ieliku citātu. Un dažus iepatikušos teikumus no grāmatas var atcerēties, pat ja tie nav precīzi. Vienam no mums tiešām klibo loģika, tikai šoreiz tas neesmu es :D
korektors
k
Ak jā tai biblotēkā ir izdevumi ļoti daudzās valodās. Par Šveiku nezinu, jo lasīju orģinālvalodā. Tas tā "smeķīgāk".
korektors
k
Ierakstiet to meklētājā, kļūstiet par bibliotekas lietotāju, un atradīsiet zibenīgi, Jā , vēl tāds nieks apgūstiet angļu valodu. Juraida romānā nav tik bieži pieminēts, lai būtu grūti atrast. Tam ir meklētājs domāts,. Tomēr man jābrīnās, ka nespējiet novērtēt elementāru atmiņu. kas jums šķiet neiespējami citam ir pašsaprotami. Un loģika klibo, jo kā tad atcerējāties to, ko uzdevāt par citātu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas