Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

10.Saeimā visvairāk debatējis Šķēle

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zanda Elksne
Z
Neieklausīsies. Viņš pieder to personu šlakai, kas uzspļauj citu viedoklim.
Zelma Birzniece
Z
"Var pievilt visus uz kādu laiku,var pievilt daudzus uz visiem laikiem,bet nevar pievilt visus uz visiem laikiem" (Abrahams Linkolns)-šo mācību būtu jāsaprot Šķēlem.
Puzes Aivars
P
Klibā Pīle vai Sabrauktais Ezītis Andrītis nevar samierināties ar savu norietu un vēl mēģina nostaļģiski pazīmēties Saeimas tribīnē, lai atceroties savus ''ziedu'' laikus būtu uz paplātes. Bet Buldozers un Bāreņu Asara vēl nevar savus verbālos plūdus apstādināt. Aināra Šlesera atklātā vēstule Andrim Šķēlem (Vēstule publicēta 1998. gadā, pirms 7. Saeimas vēlēšanām, kad Ainārs Šlesers pārstāvēja Jauno partiju un sludināja cīņu pret oligarhiem – „Latvijas valsts aplaupītājiem”). „Šķēles kungs, Jūs aicināt runāt skaidru valodu, Jūs pretendējat uz Latvijas glābēja, tās goda, prāta un sirdsapziņas lomu. Jūs esat mācījis Latvijas tautu dzīvot, tīrīt zobus un nezagt, bargi kritizējis savus kolēģus politiķus. Neviens cits šajā valstī nav tik daudz runājis par politisko morāli un ētiku kā Jūs. Manuprāt, tieši šodienas politiķis Šķēle vislabāk varētu novērtēt lauksaimniecības ministra vietnieka Šķēles darbības atbilstību Korupcijas novēršanas likumam, kurš gan tad vēl nebija pieņemts. Taču arī šis laiks prasa novērtējumu no Jūsu paša izvirzītajiem visaugstākās morāles kritērijiem. Diemžēl no visiem politiķiem, kuri pretendē uz ievēlēšanu (..) Saeimā, vēl tikai Stendzenieka uzvārds ir saistīts ar tik skandalozām lietām kā Jūsējais. Jūs pats esat atzinis, ka politiķim ir jābūt kristāltīram un esat daudzkārt atkārtojis, ka prokuratūra ir pētījusi Jūsu lietas un nav atradusi neko krimināli sodāmu. Taču vai katrs, kurš nav kriminālnoziedznieks, var pretendēt ieņemt augstus valsts amatus? Iespējams, ka Jūsu dibināta ofšora firma izvairījās no Latvijas nodokļu maksāšanas likumīgā ceļā, taču kā tas saskan ar Jūsu pašu teikto, ka nodokļu nemaksāšanai jākļūst tikpat nosodāmai kā nodevībai vai sadarbībai ar čeku? Kad Jūs bijāt lauksaimniecības ministra vietnieks, pazuda „Lata International” miljoni, kad bijāt premjers, pazuda „Latvenergo” 3 miljoni. Jūs runājāt par politisko atbildību, kam tā ir jāuzņemas šajos gadījumos? Jūs joprojām neesat publiski aizstāvējis savu godu arī pēc Jums izteiktajiem pārmetumiem, kuriem šodien veltīta vesela grāmata un kuri saistās ar Jūsu darbību lauksaimniecības ministra vietnieka un premjera amatos, kā arī „Ave Lat” grupā. Jūsu klusēšana, Šķēles kungs, šodien nerunā Jums par labu, ja Jūs nekādi neatbildat uz apvainojumiem, kuri Jūs padara par cilvēku, kuram runāt par morāli ir vismazākās tiesības.”
rx
r
PLL ir pilnīgi veltīgi izšķieduši laiku, par kuru maksā iedzīvotāji...
Gunārs
G
Patīk vai ne, bet vecim ir iekšā.
ABC
A
To, vecīt, sauc par nesaturēšanu, Tev jālieto pamperi.
ej ieskrieties
e
Atkal tas tirlintins aiznem eeteru :D
WWW
W
Nevienam tāda Šķēles viedoklis neinteresē. Velti muti dzesē. Tauta nav glupa Kika.
cola
c
Un kas nav teikusi ne varda, tikai alg sanemusi?
no prezidija
n
laikam jau tas skeles aktivitates pamata tas, ka kiki netiek gala ar sievas pienakumiem
Vuarzazi
V
Šķēle un Šlesers vēl nav atmaksājuši valstij 2006.g. priekšvēlēšanu pārkāpumu.
Buba
B
Šlesers, kuram nevarēja muti aizbāzt, salīdzinot ar Kampēju, izrādās gandrīz mēmais ...
dekāns
d
Šķēle un Šlesers vismaz saturīgi debatē un piedāvā labus projektus, nevis demagoģē un izgāž sarkasmu kā prezidija sekretārs - lai arī esmu Vienotības atbalstītājs, bet to cilvēku ir pretīgi klausīties.
c. desa
c
"Tukša muca tālu skan !"
pro
p
Andrītis uzstājies 32 reizes?! Nu, tas jau par kaut ko liecina... Tā uzvedoties viņš drīz nonāks līdz īstai izolācijai Saeimas aprindās (ne jau tikai sēdēs). Turklāt neatceros nevienu skaidri formulētu, efektīvu, uz vispārēju labumu vērstu priekšlikumu - vairāk gaudas, spēles un pļāpāšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas