Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

23% par premjeru vēlas Sudrabu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
humorists
h
Par premjeru viņa nepiekritīs kļūt. Pārāk atbildīgi. Bet par prezidentu - viennozīmīgi piekritīs. Mazāka atbildība un augsts dzīves standarts visu atlikušo mūžu... Viņai patīk spriedelēt tāpat kā Freibergai!
taratarabum
t
Kādas muļķības?!!! :D Nekas vairāk par grāmatvedi kvadrātā arī ar visu uzlaboto izskatu. Punkts.
fakts
f
Tika aptaujāti mazohisti, tiem patīk būt apzagtiem, piečakarētiemun pazemotiem.
Domāt vajag
D
Šai aptaujai atslēgas vārdi ir "ekonomiski aktīvie IEDZĪVOTĀJI" - tātad arī nepilsoņi. Tāpēc arī tik liels atbalsts. Ja par Lembergu, tad vienreiz taču visiem jāsaprot - viņš ir smagos noziegumos apsūdzētais, tātad visas viņa domas un enerģija tiks veltīta tiesas procesiem /tagad pat - tuvojas tiesa Anglijā/. Kādas tur var būt runas par premjerēšanu. Un Ušakovs? Vispirms padomāsim kāda viņam izglītība - cik atceros žurnālists. Ir vēl kādi jautājumi!? Par Urbanoviču vispār labāk nerunāt - novēlojusies komjaunatnes atrauga, kas neko pozitīvu valsts attīstībai nespētu sniegt.
Jūlis
J
Tagad patiesībā ir vienalga, kas vadīs valdību. Neviens tāpat neko būtisku nevarēs izdarīt valsts labā. Tomēr labāk būtu, ja valdības vadītājs nebūtu zaglis. Nebūtu gudri noskatīties, kā apzog valsti. Man ir neskaidra nojauta, ka Sudraba nu nav tā, kas ir cieši par valsts labumu, tad drīzāk par valsts labumu stāv Dombrovskis.
Oskars
O
Bet kurš tad būs VK vadītājs ???????
Ministry of Truth
M
Es vēlos, lai valsti vadītu Igaunijas premjers.
alberts
a
Laba doma! Labak būtu Zviedrijas Karalis!!!
  • 0
  • 0
:(
:
ak Dievs, Jūs, ko galīgi traki - Sudraba premjers????? Tad gan mēs laizīsim pakaļu Krievijai.
melnais zirdziņš
m
taču apmeklēja šovu Jūrmalā Jaunais vilnis????
kika
k
Kontrolē un bez jēgas. Jo,kas ir mainījies,tāpēc ka Sudraba secināja? Ielieciet premjeru kandidātus Delfos un Apollo un Jums nobalsos īstos procentus.
Krievs Latviešiem
K
Es būtu priecīgs, ja Inguna vai Nils kļūtu par premjeru. Arī Dombrivskis nav slikts, vienīgas, viņas vadības laikā viss valstī kaut kā nemitīgi stagnē. Bet iespējams, ka valstij būtu labāk, ja Sudraba turpinātu perfekti pildīt valsts kontroliera amatu, bet valdību vadītu kompententa persona, kuras mērķis būtu attīstība. Bet Inguna kontrolētu, lai valstī nebūtu zadzības.
devinci
d
diezvai Sudraba varētu būt labs premjers, viņa ir laba pašreizējā statusā savādāk sanāks kā ar Repši, bija labs bankas prezidents, bet sanāca stipri viduvējs premjers
Kaktuss
K
Nožēlojami un kauns bija redzēt,kā Latvijas augsta ierēdne čupojas ar specdienestiem no Krievijas,apšaubāmā oligarhu rīkotajā psākumā,kas nosaukts par jauno vilni...
Zigis
Z
Un Tevi uz šo pasākumu neviens neuzaicināja, apvainojies?
  • 2
  • 6
n
Mani arī atskaitat nost. Lai atstrādā par kontrolieri (kaut arī pa tukšo). Nav MP redzējuma.
Ezis66
E
Kur teikts, ka Sudraba vispār ir laba kontroliere? Valsts Kontrole - tie ir daudz cilvēki, kas tur strādā, ne tikai Sudraba, kura pie tam vēl savā prātiņā abreviatūru "VK' bieži vien saprot nevis kā 'Valsts Kontrole', bet kā - 'Vienotības Kontrole'.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas