Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

25.martā klajā laiž Šnores “Padomju stāsta” DVD

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jons
j
Участники, свидетели тех событий и документы говорят и подтверждают документально что выселение и составление списков БЫЛО АКТОМ МЕСТИ МЕЖДУ СВОИМИ, но ОТНОШЕНИЯ К ЭТИМ СПИСКАМ СПЕЦОРГАНЫ СССР ИМЕЛИ MALO. Они депортировали только тех кого вписали в списки местные власти. Но та клевета что идет сейчас преследует две цели:-1.скрыть истинные имена тех "героев" что предали и подставили своих же соседей и знакомых, конфисковав потом их имущество. Хотя именно выселение людей в Сибирь спасло им жизни. Здесь,в Латвии, они были бы уничтожены своими же "друзьями". 2.Одурманить молодежь, которая совершенно не знает того периода нахождения Латвии в составе СССР, выдать все как единое преступление перед латвийским народом, НО СКРЫТЬ ЧТО ИМЕННО БЛАГОДАРЯ НАХОЖДЕНИЮ ЛАТВИИ В СОСТАВЕ РОССИЙСКОЙ ИМПЕРИИ А ПОТОМ В СССР и СОХРАНИЛСЯ НАРОД ЛАТВИИ, ЕГО ОБЫЧАИ, ЯЗЫК, ЛАТВИЙСКАЯ ЗЕМЛЯ и т.д. И,кажется, что эти "новые историки" и прочая своего добились. Именно сейчас взращено поколение которое не знает ни своего прошлого ни настоящего ни,тем более, не сможет построить будущее. Потому что выращено на дикой злобе и человеконенавистнич естве.
mazepa
m
eu, nu tu vecīt dod....redzu, ka tev ne mazākāko zināšanu par marksismu....man pazūd interese ar tevi diskutēt, ja esi tik maz lasījis....sorry, biju domājis, ka niks "Ino" virtuālajā pasaulē ir zinošāks...jei, bogu - tu mani šokēji....esi nolīdzinājis sevi līdz nullei manās acīs....man ar tevi nav vairs ko runāt...
lno
l
Piekrītu:)
Openheimers
O
Iraaka staav kaa staaveejusi un kampanja notika terminjos, ko apskaustu pats Napoleons. Miera baloziem nekas cits neatlika kaa vainot amerikaanjus peeckara terorismaa. Neattiecas uz teemu. Filmaa ir paraadiits, ka muusdienu Krievijaa ekstreemisti turpina padomju praksi un Putina reziima kritikji arii nav drosi par savu dziiviibu, pat aarpus Krievijas.
Openheimers
O
Padomju laikaa pamataa apskatiija teoreetiskos Lenina darbus no laika, kad vins par varas sanjemsanu driiksteeja tikai sapnjot. Par Lenina praksi toreiz kautriigi kluseeja.
!
!
Vecais sifilītiķis arī diez ko augstās domās par t.s. bydlo nebija. Brīžiem šim izlauzās arī visai tiešas atklāsmes. Tās zinātniskajos ļeņiniādes referātos neparādijās.
lno
l
bet vajag likt mieru Marksam, Engelsam un jo vairāk jau Gorbačovam.... ____________________________ Staļina režīms vēl bija paradīze, salīdzinot ar to, ko bija iecerējis Marks - darba armijas, kazarmju režms, bērni šķirti no no vecākiem u.t.t.. Markss - Engelss jauno laiku vēsturē pirmie sāka runāt par vērtīgajām un nevērtīgajām tautam, īpaši zemu Markss vērtēja krievus. Proletariāta diktatūras ideja pieder Marksam, ja nemaldos Komunistiskās partijas manifestā. Laikam esi neatkarīgās Latvijas izglītības sistēmas upuris?:)
izbijis valsts patriots
i
Es saprotu, cik tas ir nožēlojami ,jo tauta nav pelnījusi to cik šajos 18 gados esam zemu nosēdeināti. Latvijas tēlu līdz šim jēdzīgi neviens tiešam nav spējis popularizēt.,bet tas ir bēdīgi ,lai neteiktu vairāk.
mazepa
m
..nu nebāz visus vienā maisā...jā - protams, ka Hruščovs un Andropovs bija noziedznieki ...taču Hruščovs pārtrauca visu to ārprātu ar masu slepkavībām...lēģernieki varēja atgriezties mājās utt....jā - arī Hruščova laikā bija noziegumi pret cilvēkiem utt....bet kurā valstī to nav?...angļi ir iznīcinājuši īrus, Bušs Irāku utt...noziegumi ir nepārtraukti....bet mums būtu jātiek skaidrībā - ko gribam tiešām notiesāt?....BOĻŠEVISMS ir jātiesā tāpat kā NACISMS.....Ļeņins bija tas, kurš izdomāja tādu lietu kā PROLETARIĀTA DIKTATŪRA....par šito viņu un Staļinu ar vajag tiesāt analogi kā nacistus....bet vajag likt mieru Marksam, Engelsam un jo vairāk jau Gorbačovam....nevajag visu sabāzt vienā maisā.....vajag atdalīt cilvēces noziedzniekus no parastajiem....a te viss ir vienā čupā.....
lno
l
ir sociālisma celtniecība (Hruščovs, Brežņevs , Gorbačovs) ______________________________________________ Hruščovs personīgi parakstīja nāves spriedumu tūkstošiem cilvēku un vēl pieprasīja palielināt kvotas. Brežņevs jau Staļina laikā bija PSKP sekretārs, kurš apspieda Prāgas pavasari, pēc Brežņeva vēl bija Andropovs. kurš noslīcināja asinīs ungāru sacelšanos, organizēja disidentu slepkavošanu, pat Gorbačova laikā notika slaktiņi Baku, Tbilisi, Viļņā, Rīgā. Nemālē melnu par baltu, kollēga:))
Gaidiju
G
pirkšu radiem kā davanu arī.
un
u
Cik pazīstamas frāzes: "Gniloj kapitalizm".
aploksne
a
Žēl tikai ka gandrīz veselu gadu bija jāgaida līdz DVD versijai.
GrussGott
G
Tu labi pateici-- "troksnis ap to noteikti Laviju popularizēs vissā pasaule labāk,nekā vissi videoklipi un pozitivisma kampaņas kopa", jaa cilveeku cieshanas kalpos tam, lai mees glaabtu shiis valsts satruneejusho teelu. Lieliski! Manupraat, zemaak nav kur nolaisties...
mazepa
m
..gribētos drusku iebilst - nav tāda vienota padomju stāsta...ir boļševisms (Ļeņina un Staļina laiki) un ir sociālisma celtniecība (Hruščovs, Brežņevs , Gorbačovs)...tie tomēr ir dažādi laiki un stāsti....vajag pasaulē panākt boļševisma notiesāšanu = tas būtu tas galvenais...boļševisms tas ir terors, varas sagrābšana , cilvēku un tautu iznīcināšana....bet sociālisma celtniecībā nebija demokrātijas un kapitālisma, taču tas takš nav tik zvēriski?....tāpēc jau arī Krievijā to tik naidīgi uztver, jo filmas veidotāji neprofesionāli visu sabāž vienā maisā.....ir jānosoda un jātiesā BOĻŠEVISMS!... a komunismam un sociālismam vajadzētu likt mieru kā vēstures atlūzām...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas