Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

4.maijā Dombrovskis novēl vienotību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rolis
r
Jaa,vienoti jus esat,ko nu vairak,kopa speram,kopa krapjam,kopa valsti nododam(tas ir mus,tautu).
Ticējām.
T
Paldies Dombrovskim par novēlējumiem. 19 gadus mēs kā tauta strādājām, ticējām un cerējām,bet tiem kas bija pie stūres , nemaz nevajadzēja ne ticēt,ne cerēt ,bet tikai grāba ko varēja,privatizēja ko varēja,shēmoja ,un raudzījās kad, kur , un kā ,un cik no kurienes nošmugulēt un pagrābt ,un ielikt savos kontos.Te nu mēs esam,un kam tad lai tic,uz ko tad lai cer,un kurš var apgalvot,ka turpmāk viss būs savādāk. Likumi un cietumi Latvijā ir domāti priekš nabagiem,bet ne priekš augstākā ranga blēžiem.Miljoni ,tūkstoši tā vienkārši pazūd un viss.,un atbildīgo ,vainīgo nav,un ja kādu atrod,tad to pašu attaisno.,un paaugstina amatā.Lūk kāda feina dzīvīte tiem uz kuriem likumi neattiecas.,jo visus likumus var apiet ar līkumu.,un kam ir pilnas kabatas ar naudu ,tam ir vara,neatkarīgi kā šī nauda ir iegūta. Es negribu vienoties ar negodīgiem,viltīgiem un blēdīgiem cilvēkiem. Es varu vienoties tikai ar tādiem,kas netikai sola,bet godīgi dara.
atmina
a
Ja ta nopietni, atbildigi padoma tad Freiberga ir Latvijas tragedija, katastrofa, lielaka postaza Latvijas vesture, jo tisi vina (8 gadu garuma) iecela valdibas vaditajus, pati Freiberga vazajas pa pasauli un kaut ko murmuleja, aktivi tereja Latviajs valsts naudu, veda valsti uz bankrotu, kurinaja naidu starp latviesiem un krieviem, zidiem gan dalija Latvijas augstakos apbalvojumus, brinums ka nepaspeja Zdanokai to iedot, bet pasas seta (Latvija) netriras, utainas, smirdigas cukas (TP, ZZS, LC/LLP, TB) raka zemi un poztija tautu.
Bija agri pavasari,
B
tagad vēl nav izplukušas lapas:)
LIs..
L
Mum tiešām vajadzīga ļoti liela vienotība vēļēšanu dienā,lai izmestu miskastē visus tos sarakstus,kas pārstāv tās partijas ,kas līdz šim ītenoja Latvijas valstī to negodīgo, netaisnīgo valsts politiku, ar visām no tās izzejošajām sekām. Vienojamies, un izdaram to!
Lelle
L
Upuris nekad nedrīkst vienoties ar savu bendi, citādi notiks noziedzības legalizācija. TP, ZZS, LPP/LC un TB visus važas un uz karātavām par valsts izlaupīsanu un savas tautas bendēšanu.
Un.
U
Lai valsts varētu tālāk attīstīties visu cilvēku interesēs,tad būtu jāpadara par nulli šo 19 gadus vesto netaisnīgo politiku,kur viena daļa ,kas bija pie valsts ruļļiem , īstenoja ļoti netaisnīgu politiku,un darīja visu ko vien sirds vēlējās savās personīgās interesēs.Tas viss būtu jāpadara par nulli,un izejot no nulles punkta varētu veidot ko jaunu valstij un tautai vērtīgu.Tā kā tas nav iespējams,tad nezinu kā uz sapuvušiem pamatiem var ko jaunu un labu uzcelt. Tas būtu tas pats,kas jaunas drēbes ielāpa gabals uzšūts uz kožu saēsta uzvalka.
Zelma Birzniece
Z
Ja Kalvītis nebūtu pašu rokām ievēlēts Saeimā un divas reizes prezidentes iecelts par drošibas garantu,tad Dombrovskim nebūtu jāpiekāpjas TP un šis kangars jāieceļ Lattelekomā.Mākoņtēvs-škēle v ar līksmot,bet varbūt nav laika-jācīnas par Kekavas atkritumiemRauj no citiem,rauj kur dabū Kur tad bijāt,kad TP bija tā gudrāka un labākā.Vai aizmirsātkas izzaga valsti,ka Mākoņtevs sagrāba visus kolhoza īpašumus,zemniekiem atstāja pigu un plātījās ar savu 29.milj.čeku,bet puķū karalis Argalis apceļojis puspasauli,domādams par rīdziniekiem kā par tumšiem ļautiņiem,kas neko ne zin,ne redz
dzeris - tam 11.23
d
Un vēl aizmirsi pieminēt - bija ekonomiska izaugsme un bija nauda, un tagad ir krīze, pie kuras JL nav vainīgs, un nav naudas.
Misteria
M
Priecigus svetkus visiem,galvu augsa,gan jau izkepurosimies.--------------------------------------------- ------------------------------------------- Bet JL jau tagad parada savu (iecelot Kalviti lattelekoma)nostaju pret tautu,nu nezinu vai ir vispar par ko balsot.Atceros ka no Repses gaidijam parmainas-- neka,tagad Dombrovskis-- atkal gaidam,vai Dombrovskis apzinas,ka tauta liek lielas ceribas uz vinu.
X
X
Pārvērtēt pieļautās kļūdas - tas iederas aicinājumā valdībai, jo tie gudrīši arī pieļāva kļūdas....tikai neredz , ka labotu, neredz !!!! Ar ptā paša Dombrovska svētību Kalvītim atkal trekns amats...
lux
l
_čiepa_ Pievienojos! Nefanoju par JL, taču vajadzētu saprast, ka līdz šādai situācijai esam nonākušivisu laiku vājākā premjera Kalvīa vadībā. Gan jau visi kopā izķepurosimies. Tikai Kalvīti gan no tās padomes vajadzētu turēt pa gabalu. Un domāsim, kas m,ūs pārstāvēs EP. jA krievi iebalsos tos, ko iecerējuši, Ždanoka mums liksies naiva meitenīte. Visiem jaukus svētkus!
Berta
B
Dombrovskis pareizi saka un pareizi domā: neviena krīze nav bezgalīga.
Berta
B
Esi greizsirdīgs?
KONDRATS
K
Tu esi Dombrovska sieva ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas