Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Latvijas attīstībai pievienojas Pabriks un Ijabs

Politiskā partija Latvijas attīstībai (LA) informē, ka oktobrī tai pievienojušies vairāki jauni biedri, tostarp aizsardzības ministrs Artis Pabriks un Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ijabs.

''Esmu nolēmis aktīvi iesaistīties partijā, ar kuru man ir kopīgs redzējums par Latvijas valsts tālāko attīstību. Man simpatizē Latvijas attīstībai pārstāvētās klasiski liberālās vērtības un es ticu, ka šai partijai ir liels potenciāls Latvijas politiskajā arēnā,'' savu lēmumu par pievienošanos LA skaidro aizsardzības ministrs Pabriks.

Eiropas Parlamenta deputāts Ijabs pievienošanos partijai skaidro sekojoši: ''Es vienmēr esmu vēlējies redzēt Latviju kā daļu no mūsdienīgas, attīstītas un iekļaujošas Eiropas. Ilgtspējīgas izaugsmes pamatā ir spēja rīkoties izšķiroši gan vieglos, gan arī grūtos laikos, saglabājot politisko vīziju par vēlamo mērķi nākotnē. Partija Latvijas attīstībai apvieno man simpātisku līdzsvaru starp ideālismu un praktisku rīcībspēju, un es novērtēju tās līdzšinējo darbu ilgtermiņa perspektīvas vārdā, nebaidoties īpaši svarīgos mirkļos rīkoties sabiedrības interesēs. To visspilgtāk apliecina valdībā iesāktās reformas, uzņemoties un veiksmīgi risinot valstiski nozīmīgus jautājumus.''

Kā zināms, tad ne aizsardzības ministrs Artis Pabriks, ne eiroparlamentārietis Ivars Ijabs nebija LA biedri, taču abi veiksmīgi startēja vēlēšanās no partiju apvienības Attīstībai/Par! saraksta, tiekot ievēlēti attiecīgi 13. Saeimā un Eiropas Parlamentā. 

Top komentāri

Politiskā pārliecība
P
Migrē pāros!
Irlielāmērāticams
I
ka Pabrika klaiņošanu no partijas uz partiju var attaisnot ar to, ka latviešu partijas nav partijas, bet nejauši saostījušās interešu grupiņas.
Uldis
U
Pabriks reāli maina kažoku kā bikses ,zeķes ,un tas ir NOŽĒLOJAMI .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas