Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ābiķis aicina TP valdi nosodīt Gundara Bērziņa rīcību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pelša sieva ar saviem faniem
p
Berziņš ir Tp jaunatnes organizācijas m masturbetājs
aiva
a
berzinš it TP pideras
pamela
p
Latvijai tāpat jau kaps.Ministrs rāda pigu Prezidentam.,lopkopis apsaukā publiski Pezidentu ko pats pa kluso iestūma krēslā,ierēdņi diktē lielākas algas krīzes laikos u.t.t.
Ješka Miķelevič
J
Ja būs auni kuri balsos par šodienas koalīciju, tad Latvijai kaps!
kuks
k
Domāju, ka te ir smalks aprekins. Skaidrs, ka šobrīd par TP neviens nebalsotu. Arī VZ bija visiem piegriezies. Lai kādi miljonāri nebūtu mūsu oligarhi, tomēr vēlēšanas mūšu valstī notiek, un cilvēku viedokļi ir jāiespaido, ja grib palikt pie siles. Arī Lembergs un co ir stingri visiem piegriezies. Tātad vēlētājs būtu gatavs balsot par ko jaunu - nezināmu. Arī Pabrika, Kalnietes utml veidojumi varētu gūt vēlētāju atbalstu, jo tie vairāk izskatās pēc Eiropas tipa politiķiem. Tātad kaut kas ir jādara. Tiek izspēlēts jaunais variants: Bērziņš ārkārtīgi rupji uzbrauc prezidentam, VZ korekti atbild, iedzīvotāji instinktīvi aizstāv VZ, daži no TP uzbrūk Bērziņam.... un tā tiek uzķīlēts ne no kā pozitīvais tēls - jo gladiatoru cīņās parasti jau kādam jūt līdz...
to Guntars
t
u tebja usi kak u pajobanoi lisi
Jautājums G. Bojāram
J
Kurš ir seklāks?....tie kas Zoodārzā ievēlēja/domādami,ka nu tas būs pakalpiņš/, vai tas kuru ievēlēja?
elzza
e
Ai, Gundaram atkal paspruka! Beidziet visi ostīt to Gundara balodīti! Atveriet logu, lai ienāk svaigs gaiss!
Rihards
R
Kučinska kungs! Kulturāls politiķis ( ak, cik nesavienojams jēdziens) privātus izteikumus pauž savas mājas virtuvē pie šņabja glāzes un siļķes gabala, nevis kāda mēdija intervijā. Grūti aptvert to baiso prastumu, kas laužas no G.Bērziņa kunga viedokļiem. Veido, latvieti, Latvijas tēlu, cik vien spožu vēlies, bet uzkāpj tribīnē Gundars Bērziņš vai Juris Dobelis, atver muti un viss vējā...
ginekologs
g
Katram pienāk šis pārmaiņu periods, tāpēc vajag lietot klimakterīnu.
aukstā vasara '2008
a
Pats nožēlojamākais šajā pīļudīķa traģikomēdijā ir visus politiskos grāvjus izgulējušais Intars Zābiķis. Vislielākais līdējs un pakalpiņš, tukšs vējrādis, kurš tikai IT kĀ runā, bet patiesībā tikai rezonē. Zābiķim nepiedos neviens no esošajiem un bijušajiem politiskajiem nelaiķiem - ne LTF, ne ZP, ne TB/LNNK, ne LC, ne TP. Un galu galā vismazāk viņam piedos tauta, kas pēc definīcijas nevar būt nelaiķe un savus kangarus atcerēsies mūžam.
piekrītu
p
Par cik sekls ir prezidents, tas ir diskutējams jautājums. Bet kas attiecas uz pašu G.Berziņu, tad droši var teikt, ka viņa personības seklums pārvērties par kūtsmēslu bedri, kurā viņš pats vārtās un rauj citus iekšā. Gribu atgādināt G.Bērziņam, ka ar saeimas atlaišanu katastrofa Latvijā neiestāsies. Nevajag baidīt un musināt sabiedrību. Tas nav cienīgi tautas partijas vecbiedram. Būtu bijis labāk, kad Kalvīša valdīšanas laikā tu būtu asi vērsies pret to valdību, par ekonomikas un finansu sistēmas sagraušanu. Tad tu klusēji, jo tev un tavai partijai bija treknie laiki naudas grābšanai un Latvijas valstisko interešu nodevībai slēdzot apkaunojošo robežlīgumu ar Krieviju, ar kuru praktiski neesam neko ieguvuši. Igauņi bez līguma šodien ir stabīlāki. Viņi neļāva sevi pazemot.
cipels
c
Šitais stulbenis ir īsta TP seja! Visuzinošs,visuvarošs,visuparedzošs un protams es un neviens cits! Tikpat uzpūtīga un iedomīga ir visa šī partija,kura cerams Saeimā vairs neiekļūs! Diezgan gaisu maisījuši un sūdus taisījuši!
atb bekai..
a
Seit pilnigi un absoluti var piekrist domai ka pie nebusanam ir vainiga prokuratura utt, BET KUR IR TA NELAIME, ka PARTIJAS PASAS jau liek prokuratura KNAB un visur citur savus pakalpinus kas savus saimniekus par zagsanu nekers.. taka cien beka PARTIJAS vien pie visam nebusanam vainigas.. un jusu tautas partija nav iznemums..un BERZINS MELO tautai acis skatidamies..
LVD
L
..Bāc! Un šitais lopiņš vēl vadīs vēlēšanu kampaņas!!! TP - vēstures mēslainē! Ar visiem degradantiem un biznesmeņiem uz tautas rēķina!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Gundars Bērziņš: Zatlers pavasarī atlaidīs Saeimu

Kučinskis: Gundara Bērziņa izteikumi par Zatleru ir privāts vērojums

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas