Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ābiķis: Tautas partija ir kā lāpsta, kas kļuvusi neasa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
N-zinītis
N
Kāds gan tas ābiķis ir muļkis! 18 gadus deldējis solu un viņam tikai kauns par vienu lēmumu! Tauta grimst nabadzībā, pensijas zemākās Baltijā - vai nav kauns???????????? Būtu viņš labāk kaunējies par neizmantotajām iespējām!
Parastais
P
Tautas partijas pamatlikumi (baušļi): 1. Valsts nauda (nodokļu maksātāju) ir uzskatāma par saviem apgrozības līdzekļiem. 2. Valsts aparāts paredzēts savējo shēmu realizēšanai. 3. Pašu valdības pieņemtie likumi attiecas tikai uz kvaukšķiem, reņģēdājiem un muļķiem no JL. 4. Atbalsts shēmu bīdīšanai iegūstams ar dāsnu prēmiju/algu u.c. labumu piešķiršanu paklausīgiem ierēdņiem un amatpersonām. 5. Nepaklausīgos, pretimrunātājus jātur badā, nedodod pat to, kas pienākas pēc likuma, aizbildinoties ar taupības režimu un naudas trūkumu. 6. Valsts intereses ir pakārtojamas Andra un citu TP "sadarbības autoritāšu" interesēm. 7. Jebkura TP sastrādātā muļķība jāpasniedz kā varens "darītāju" profesionālisma apliecinājums.
Robis
R
Tā kā Tautas partija nav izpildījusi savu,partijas statūtos ierakstīto ,pamatuzdevumu,tai atliek tikai pašlikvidēties!
N-zinītis
N
Nez vai Lietuvā un Igaunijā arī ir kas līdzīgs Venstpils situācijai? Vai tur arī ir savi politiķi-biznesmeņi-oligarhi , līdzīgi kā pie mums? Savas "svētās trīsvienības", par kurām Batkrievijas vēstniecībai ir ko rakstīt savās atskaitēs? Kāds varētu par to uzrakstīt?!
gm
g
Sausi fakti, kas skaidri apliecina Ābiķa un "superelites" devumi Latvijas sabiedrībai. Šodien ziņa: "Salīdzinot vidējās vecuma pensijas Baltijā, Latvijā pērn tā bijusi viszemākā. Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati liecina, ka Latvijā vidējā pensija bijusi 177 eiro (124,40 lati), Lietuvā – 182 eiro (127,91 lati), bet Igaunijā – 240 eiro (168,67 lati)." Tālāk fragments no Ābiķa paša teiktā. "Es uzņemos atbildību par to, ko esmu darījis un lielā mērā arī par to, kas valstī ir noticis, jo pārsvarā esmu bijis pozīcijā — biju Augstākās padomes LTF frakcijā, Latvijas ceļā, kas savā laikā spēlēja noteicošo lomu Saeimā, un arī Tautas partija ar nelieliem pārtraukumiem ir bijusi pie varas. " Vai var vēl būt komentāri par pašreizējās elites paveikto? Ir laiks iet projām. Var ilgi un gari diskutēt par "oranžajiem" vai vēl par kaut ko, bet rezultāts ir tāds, ka savus rēķinus viņi ir piestādījuši pensionāriem. Starp citu, arī ilgstošais TP spices vīrs Štokenbergs.
Polittehnologs
P
Ja es būtu TP biedrs vai atbalstītājs, tad noteiktu iestātos par šī politiskā staigātāja izslēgšanu no partijas. Tik šķeltnieciska un pretpartejiska intervija tikai liecina, ka Ābiķis jau meklē nākošos saimniekus. Vai nu pie Štokija vai Kalnietes. Pēdējā viedojumā viņa būtu labas izredzes, jo pēc Kalnietes un Kristovska pārvākšanos uz Briseli, PS galvgalī radīsies atpazīstamu cilvēku vakuums.
Optimists
O
TP & Co kaps ir izrakts un nekādas lāpstas (cirvji) un āmuri,Orange no turienes neizvilks.Domājams,ka pēc kādiem pāris gadiņiem TP fīreriņi,kas nebūs aizmukuši no Latvijas sēdēs čokā .TP&Co ir noziegumi pret latvijas tautu tādi paši,kā komunistu.Rezultāts sasniegts tikai ar citām metodēm.
andris
a
intelekts arī kā lāpstai
AD
A
"lLatvijas ceļš" -"TP" . Tāda ir Ābiķa karjera. Ko tad no viņa var sagaidīt?
gm
g
Ābiķis ir daļa no tās "superelites", kas, viņa paša vārdiem runājot, visu laiku, tikai ar maziem pārtraukumiem, ir bijusi pie varas. Viņi veido kodolu TP. Šķēle ir tāds pats, jo pirms publiskās parādīšanās 90tajos vērienīgi rīkojās pa lielās politikas ķēķi. Tā kā Ābiķis precīzi ir viens no tiem, kuram jāuzņemas atbildība par to kur esam nonākuši. Arī par to, ka devis sabiedrībai tādu savu "skolnieku" kā Kalvītis. Mēģinādams runāt godprātīgi, Ābiķis tomēr pamanās paspēlēties ar cilvēku atmiņu. Viņš stāsta, ka pirms vēlēšanām valdība ar Kalvīti strādājuši labi. Ābiķis cer vai pats sevi māna, ka cilvēkiem ir īsa atmiņa. Toreiz bija diezgan daudz ziepes un muļķības, faktiski bija eiforiska ballīte, kas pēc gada uzspridzināja inflāciju. To, protams, nevarēja novērst ņemot ārējos apstākļus, bet Kalvītis pieļāva, ka tā eksplodē. Kā ugunsdzēsējs, kurš liesmojošu degvielu ar ūdeni dzēš. Tagad cepjas visa sabiedrība. Atskaitot dažus, kuri veldzējās hokeja investīcijās. Vēl Ābiķis saka, ka "pozitīvisma" kampaņa varēja arī nebūt, jo tāpat jau bija labi. Vai nu Ābiķis izliekas vai nē, bet fakts ir tāds, ka TP reitings pirms "pozitīvisma" kampaņas bija dramatiski zems. Kopumā piekrītu TP salīdzinājam ar lāpstu. Ir izrakta liela bedre ... to ilgstoši darījusi šaura "superelite", kuras dalībnieks bija un ir Ābiķis. Nobeigumā - Ābiķis runā par Zatleru, bet izvairās novērtēt TP vecbiedra Bērziņa prasto prezidenta nozākāšanu par attiecīgu paklājiņu.
gm
g
Ābiķis ir daļa no tās "superelites", kas, viņa paša vārdiem runājot, visu laiku tikai ar maziem pārtraukumiem ir bijusi pie varas. Tas veido kodolu TP. Šķēle ir tāds pats, jo pirms publiskās politikas viņš 90tajos vērienīgi rīkojās pa lielās politikas ķēķi. Tā kā Ābiķis faktiski ir tas, kuram jāuzņemas atbildība par to kur esam nonākuši. Arī par to, ka devis sabiedrībai tādu savu skolnieku kā Kalvītis. Mēģinādams runāt godprātīgi, Ābiķis tomēr pamanās paspēlēties ar cilvēku atmiņu. Viņš stāsta, ka pirms vēlēšanām valdība ar Kalvīti strādājuši labi. Ābiķi cer, ka cilvēkiem ir īsa atmiņa. Toreiz bija diezgan daudz ziepes un muļķības, faktiski bija eiforiska ballīte, kas pēc gada uzspridzināja inflāciju. To, protams, nevarēja novērst ņemot ārējos apstākļus, bet Kalvītis pieļāva, ka tā eksplodē. Kā ugunsdzēsējs, kurš liesmojošu degvielu ar ūdeni dzēš. Vēl Ābiķis saka, ka "pozitīvisma" kampaņa varēja arī nebūt, jo tāpat jau bija labi. Vai nu Ābiķis izliekas vai nē, bet fakts ir tāds, ka TP reitings pirms "pozitīvisma" kampaņas bija dramatiski zems. Kopumā piekrītu TP salīdzinājam ar lāpstu. Ir izrakta liela bedre ... to ilgstoši darījuši šaurā "superelite", kuras dalībnieks ir Ābiķis.
Parastais
P
Laba intervija, godīgas atbildes. Tomēr atbilde par balsojumu kongresā šķēles sakarā parāda partiju "iekšējo" nedemokrātismu un aprēķina attiecības partijas biedru vidū. Zatlera atzīšana par piemērotu prezidenta amatam liecina, ka Ābiķa kungs tomēr nespēj saprast, ka prezidentam jābūt ar augstākām morālajām īpašībām nekā aplokšņu cienītājam Zatleram un vidējam latvietim, un ka valstī ielaistās amorālības saknes rodas tieši no "savējo" ielikšanas vajadzīgajos posteņos!
ganss
g
Bet karalis ir pliks! 18 gadi parlamentā! Kur darbi? Kāpēc deldēji bikses tikai Saeimas krēslā? Neko vairāk. Kam jāpateicas? TP un arī noliegtajai pozitīvisma kampaņai. Kāpēc, ne reizi, neesi ņēmis ministra portfeli? Tur taču darbs jādara. Tur ar muldēšanu vien un citu kritizēšanu vien nepietiek. Pelēcība. Šodienas TP neveiksme-vadošos posteņus spicē ieņem pelēcības, bet, lai paliktu, gudrākosun erudītākos sūta vienu māju tālāk! Kur pazuduši intelektāļi? Kāpēc TP pārstāvji publiskos disputos zaudē. Kāpēc TP un arī Jūs, Ābiķa kungs, neesat nopublicējuši nevienu analītisku rakstu par aktuālām politiskām tēmām? Kaut vai-par grozījumiem Satversmē un pensiju likumā. Tajos taču tik daudz muļķību un demagoģijas, bet, nav erudīta deputāta, kas visu to tautai izskaidrotu.
ābiķim
ā
Nepārdzīvo tik ļoti! Valsts naudas liekšķerēšanai lāpstas asums nav no svara, drīzāk gan platums! Un platuma parametrā TP spicesvīriem konkurentu nav!
xx
x
slikti viņam tas un tas, nepiekrīt tam un tam, bet neko nemaina, muguru nepagriež un neaiziet.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas