Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Āboltiņa: Dombrovskis bija pārāk demokrātisks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Z
Z
Kungi, netēlojiet demokrātus - melojiet un grieziet sociāli! Vai Latvijai jādzīvo XXI gadsimtā ja var ieklausīties XV gadsimta gudrībās - '"Mērķa sasniegšanai, katrs līdzeklis ir labs'"(Makjavelli) Vienkāršiem ļautiņiem dumjas ir galviņas,,,klausa un varmākas cien(Veidenbaums), vēlē tie nakti un vēlas ikdien: 1. grieziet mums algas 2. pensijas nevajag 3. lai bagātam miljoni tiek 3. bez progresa regress ir labs 4. dzen savējos trimdā 5. un viesus sauc vietā Mums nevajag ticību nākotnē, jo apzagti esam jau tagatnē
Vai
V
Tā taču nav solidaritāte - nepieņemot progresīvo nodokli, kas pastāv daudzās Eiropas valstīs un būtu tikai atbilstīgi jāpiemēro Latvijai pēc citu parauga, maksās nabadzīgākie - pensionāri, skolotāji u.c. Visbriesmīgākais ir lēmums taupīt uz 5gadīgo un 6gadīgo bērnu apmācības rēķina - to neatļautos pat Āfrikā. Solidāri būtu tad, ja beidzot nogrieztu arī biezajiem makiem - lielu nodokli lielajām algām, lielajiem pirkumiem, lielajiem īpašumiem un pavisam maziņu - mazajiem.
jautājums
j
Un kāpēc kundze brīnās, ka cilvēki visus politiķus uzskata par meļiem ?
sirmais
s
Par tām vēlēšanām gan Tu melo,rižaja!
Santīms
S
MA..KA!!
Ērglis
Ē
"Viņa atzina, ka viena no versijām ir skolotājiem par likmi maksāt vien 170 latu. Lēmumiem jābūt solidāriem, ir svarīgs šis princips, uzsvēra S.Āboltiņa. Pēc pašreizējiem aprēķiniem, ja pieņem visu, ko šodien piedāvāja Finanšu ministrija, ministra alga uz rokas nepārsniegšot 300 latus. Pensijas netikšot "grieztas no abiem galiem". Tiek izskatīta versija par visu pensiju procentuālu samazinājumu 15%, stāstīja S.Āboltiņa. Šodien koalīcijas padomē pieņemts lēmums likvidēt visas padomes, informēja S.Āboltiņa." Nu tad beidzot!
WALA
W
Var jau aplikt Dombrovski, var aplikt arī Repši, šie divi vismaz sajēdz tos ciparus( pieļauju ka Godmanis ar savas valdības laikā) tikai tā nelaime ir pavisam citā apstāklī - mums tur jorprojām sēž "Nāsing-spešāļu" prototipi, un tiem vienkārši "nekāpj" lietas. Visādi citādi startēģija ir pareizia - dodam laiku izdomāt pašiem kur ko un kā labāk daŗīt, tagad nezidomājāt, nu tad principā ņemam pēc teiksim Repšes minstrijas piedāvātā varianta un reāli griežam. Daudz kur ir šāda problēma - "ezis ir lepns putns, kamēr neiespers - nelidos". Un tad nu beidzot visi pamodušies, ka tā nav labi un šītā nav labi - bet es patreiz nedzirdu ka būtu bijuši vēl kādu citu minstriju priekšlikumi, par to kurā vietā "var griezt" !!! Tad par kādu darīšanu.nedarīšānu mēs te ko komentējam ???
zvirbulēns
z
Žetons, tā sanāk :)))
bet
b
Dombrovskis bija pārāk miegains un bremzēts. Ar demokrātiju tam nav nekāda sakara.
AIVARS
A
Tu nu gan salīdzināji... tās ir pilnīgi dažādas svara kategorijas! Tas būtu apmēram tas pats, ja zīdaini salīdzinātu ar vidusskolnieku ar cigareti zobos...:)
Berta
B
Nemuldi, - nav vairs laika. Ja gribēs ko darīt, tad līdz 2010. gada budžeta taisīšanai varēs labot kļūdas uz 2010. gadu. Nekas nenotiks, ja tagad 6 mēn. iztiks ar esošo.
zvirbulēns
z
Rīt būs jāpārskata, jāparaksta cits :)))
Berta
B
Nu jau ir parakstīts pirmais vienošanās dokuments ar konkrētiem skaitļiem.
zvirbulēns
z
Ja premjers būtu tavs vārda brālis Aivars Lembergs, te jau sen viss būtu sakārtots. :)))
Человек
Ч
"Ar skaidru "nē" viņa atbildēja, ka vilcināšanās nav notikusi pašvaldību vēlēšanās dēļ." - Юмористка эта Аболтиня:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas