Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Āboltiņa varētu būt Rīgas mēra amata kandidāte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Autoram
A
Kā nepieciešamos darbus Rīgas domē viņa nosauca nelietderīgo naudas līdzekļu izšķērdēšanu .... varbūt tomēr 'izšķēdēšanas" .... mazināšanu?
lasītāja
l
Patiešām vēlētos redzēt Aboltiņu mēra amatā! Viņa jau parādīja savu uzdrīkstēšanos Tieslietu ministrijā, tikai laiks bija par īsu, lai izmēztu to ķēķi. Jā, sievietes no dabas dotuma vairāk domā par citiem, kamēr vIriešiem ir savi mērķi, savas ambīcijas un citi ir tikai pārvarāmi vai apejami šķēršļi. Iedomājot Šleseri tai amatā, der tikai paskatīties uz ceļiem un pastu, lai lūgtu Dievu par Rīgu.
Biezuma Bozums
B
taa korumpantu kompaanija čuraa eļļu , kad saak runaat ka meerijaa vareetu valdiit JL..., nost ar resnajiem rukšiem!!!
Alekss
A
skatos visu izravam no konteksta? runa bija par to, ka cilvēkiem veidojot uzkrājumus rubljos bija iespēja pat "sabrukušās PSRS republikās" laikā nopirkt lietas, kuras pēc devolvācijas(naudas reformas, ja gribi) palika dargākas par tiem pašiem x200. Un nevajag tagad runāt par to ka rē - lats ir dargāks par rublji, jo es varu arī izteit savu pretargumentu: vajag skatīties mazliet plašāk - lats nav tik stabīls ka rublis...tas tikai tā, lai tu neraudātu :) Un vispar runa bija par to, kāda veida daži pa 1-2 gadiem tika pie miljoniem? vai tad ne pēc devalvācijas, un vai tad ne tie, kuri virzija šo projektinju? Ja atbildesi ka "nē", tad runa ir beigta - kartēja ekspērta-kolhoznieka blēņas. Par inflāciju varu piekrist, tas ok tolaik (1991) tā bija 172% ja nemaldos, bet 1991. gads ir izņēmums, nevis likumsakarība, jo lielākoties privātās kapitālsabiedrības sākotnēji pamatkapitālā ieguldīja 100 Ls, vēlāk to palielināja vismaz līdz 2000 Ls, tāpēc, ka to pieprasīja likumdevēji un pretējā gadījumā (pēc 1997. gada 1. janvāra) draudēja likvidācija. Tas pac arī attiecas uz valsts priHvatizētiem objektiem. Tāpēc tavi 200x nieks, pšiks!
lno
l
Tā tas Latvijā bijis arī agrāk: Kas būtu bijis Rainis bez Aspazijas, kas būtu Zatlers bez savas sievas - īstas Latvijas prezidenta pienākumu pildītajas - kakls, kas groza galvu?:) Tanī pašā laikā vai tad mūsu ministri runā un rīkojas kā vīri? Kas prāta, tas uz mēles, kā saka Streips: smadzenes ieslēdz vēlāk kā sāk muldēt
lno
l
sorry, repšiki nav rublji :) __________________________ Bija gan, tikai Latvijas rubļi, kas salīdzinot taja brīdī ar Krievijas rubļiem, nemaz nerunajot par Kirgīzijas vai citu bijuso padomju republiku rubliem, bija vertīgāks. Nediskutē par tēmām , kurās tu esi pilnīgs nejēga. devalvācija bija atsperes punkts smadzeņu čakarešanai _________________ Redzu tev nav arī ne mazākās saprašanas, kas ir devalvācija: tā bija naudas reforma, kad nevērtīgo rubli nomainīja uz 200 xl vērtīgāko latu. Arī pareiz par 1 latu dod 50 krievijas rubļus. Iedzīvotāju uzkrājumus noēda inflācija /tāpat kā šobrīd/ un tā notika visās sabrukušās PSRS republikās. bet tomēr viss sakas tieši no repšes. ____________________ _ Tikpat stulbs apgalvojums kā visi iepriekšējie:))
Alekss
A
sorry, repšiki nav rublji :) bet "to Alekss: turies, tie klerki" doma saprotama, iespējams, ka devalvācija bija atsperes punkts smadzeņu čakarešanai un labumu izvilkšanai no valsts. Runa neiet tikai par JL bet par visiem kopumā, bet tomēr viss sakas tieši no repšes.
Lavīze
L
Tas Rīgai būtu ieguvums - pilnīgi noteikti!
finkss
f
Ja godīgi, tad doma ir visnotaļa atbalstāma - sievietes vadošajos amatos ir strā'digākas un daudzkārt godīgākas nekā vīrieši. Piedodiet zēni! Tā vienkārši ir.
Svins
S
pasarg Dies'.
lno
l
ļoti vienkrši: bija rublji - palika lati (idiotiem: veicot apdrošināšanas iemaksas tika sakrāti 5000 rublju(jaunā Somu sekcija, vai 1/3 žiguļu), pec repšika devalvācijas - tie palika par ~15 latiem(kur sekcija un žiguļi?)) _________________ _________ Jā , aizmirsi sīkumu, ka par 1 latu varēja nopirkt to pašu, ko līdz tam par 200 repšikiem:)) Vai meklējot JL saknes, neesi aizracies jau līdz 1941. gada jūnija deportācijam?:)
just
j
Neviena partija nav melna vai balta )pārsvarā gan viņas visas ir melīgsnējas :) ), taču JL pēc anām domām ir baltākā no visām melnajām. Man tikai viens viedoklis - kad JL sāka vilkta visus citu partiju nesmukumus gan ar lietam, gan ar naudām 'ārā' , lai sabiedrība redz un vēlējās momentāli un kardināli atlaist negodīgos un zagļveidīgos, tā uzreiz visi nezkāpēc :D sacēlās pret JL un fiksi vien viņus nolika gar zemi. Un nesakiet- ka tā nav !
Sturakmens
S
"Nu es Āboltiņu redzētu mēra amatā daudz labprātāk kā jebkuru citu. Viņa tāda inteliģenta un saprātga, sapurinātu to veco krabju mudžekli. Un pirmā sieviete Rīgas mērs - skaisti! :)" ________ nu rē, ka arī vajadzēja pieradīt - mūsu vēlētāji vērtē depuķus pēc sapratīguma un inteliģenta izskata (jā, izskata!) ā, nu jā - tač pirma sieviete, kura var kļūt par meru, un "lielas ģimenes māte", tas tač ir galvenais, pārējais, kas nepieciešams meram - nāks līdzi ar merijas blīvo aparatu :))))
to Alekss: turies, tie klerki
t
ļoti vienkrši: bija rublji - palika lati (idiotiem: veicot apdrošināšanas iemaksas tika sakrāti 5000 rublju(jaunā Somu sekcija, vai 1/3 žiguļu), pec repšika devalvācijas - tie palika par ~15 latiem(kur sekcija un žiguļi?)); tālāk, prihvaķizacija sākas tieši pēc devolvācijas, un lielāka daļa no politiskajiem spēkiem dabuja zemi, mājas par kapeikam. Vēl: esot pie varas daži (kuš! tie arī bij topoša JL un citu partiju biedri) ieņema amatus valsts iestādēs, zinot, kads bardaks ir ZG-ā un jaundibināto valsts uzņēmumu dokumentācijā - tika priHvatizēti objekti, kuri pēc vesela saprata bija mūsu visu īpašums (valsts, ja gribat), vienkaršākais jautājums - kur pazuda valsts rupnīcas?diez to pārveda ar vilcienu uz Krieviju, tas viss tika pamests un beigu-beigās secinājam, ka tas pazūda kada politika kabatās.
elfa
e
Malace Solvita !Tā tik uz priekšu ,lielas ģimenes māte var būt arī Rīgas saimniece .Tikai žēl ,ka JL reklama klibo ,tak ir iespējams vizuali labōs darbus parādīt.Nevajag pakļauties latviskai kautrīibai ,ko tad nu es .Būtu labi ,ja vairāk sieviešu smadzenes iejauktos ''vīru sietpaurībā''.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas