Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ādamsonam ļauj atgriezties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rolis
r
Tas,ka Mareka sieva tanii laikaa gaidija beerninu veel nenoziimee,ka skelmans nebija vina "coms"un vinam tacu bija kaadam jaalaiza,jo biezaaks,jo labaak.Par labu cunguru ne tikai rokas laiza.Tagad tas viss ir atmaksaajies,ticis no mulcigi smaidosa pajoliisa par tp liideri,Ie M ministru,TM un gan jau,ja vajadzees,laiziis arii citiem,suuds negrimst.
Zane Grīnberga
Z
Es arī vērsīšos Eiropas Savienības cilvēktiesību tiesā, lai man atdod dzīvokli....!!!
dzeris
d
Segliņš sevi precīzi noraksturoja, tikai vēl aizmirsa piebilst " "pakalpīgs un ne visai gudrs ". Bet Ādamsonu apsveicu!
Altin Yildiz
A
Ādamsonu, dāboliņu, trulo un vēl veselu varzu krievu saldafonu, krievijas GIP atsūtīja ar uzdevumu, lai viņi turpinātu dienestu ienaidnieka aizmugurē, Latvijā, ko viņi arī uzcītīgi dara, tikai ar pedofīlu skandālu čekistiem nogāja greizi. Pedofīlu sarakstā gadījās arī Maskavai vajadzīgi cilvēki: birkavi, sončiki un šķēles un tāpēc viņu arī noraka.
Roberts
R
Adamsons vismaz bija un ir goda virs ar normalu sapratu un nav paklavies kriminalnoziedznie- kiem ka daudzi citi t.s.politiki,it ipasi ,no tautas posta "zsces".Tev, seglin,vismaz miljons latviesu nekad nepasniegs roku,jo ta ir "apkezita" ar oligarhu s....diem.
Nost ar mafiju!
N
Segliņam būtu bijis vairāk jāuztraucas par noziedzības līmeni valstī, tajā skaitā pedofīliju, nevis uztraukties, ka kāds iedomājas atklāt, ka augstās amatpersonas un deputāti gadu desmitiem nodarbojas ar pedofīliju. Tātad Segliņš grib, lai noziegumi netiktu atklāti? Diemžēl upuri, lai arī kā viņiem tika aizbāztas mutes, vēl joprojām neklusē. Laikam daudziem bail no tā Ādamsona.
mērglis
m
nav jau iemesla, bijis čekists vai nee ,taadu tur pilna saeima toreiz bija un arii tagad veel ir , Ādamsoons uzkaapa uz valdošo auguma sakaraa ar pedofiiliju kuraa bija iejaukti taadi veči kaa Birkavs , piesauca arii Šķeeli , toreizeejaas kliķes ienaidnieku pataisiija par tautas ienaidnieku lai nomeeztu meeslainee , tagad atkaartojas tas pats , radies jauns kliķes ienaidnieks, Knab un šis ar jaanovaac, tikai no pedofiiļiem neviens tiesaa nav suudzeejies par goda un cieņas aizskaršanu , taatad Ādamsonam taisniiba! man vienalga vai čekists vai nee , vienkaarši atbilstošos amatos lika taadus kaa saka Šķeele - kretiinus , lai buutu laupiitaajiem skelets ko izvilkt vajadziigajaa gadiijumaa , tagad jau par Loskutovu piesauca ka čekista deels , lopi , vairaak nekas...
JĀ !
J
Lai Ādamsonam veicas, esmu tikai par cilvēku, kurš nebaidās atspoguļot varas perversiju un zemiskumu. Par tiem pedofiliem - kurš tad to nezina? Būtu pat naivi iedomāties, ka to, ko zina divi, neviens nekad vairāk neuzzinās.
Parastais
P
"ticis uztaisīts par zvaigzni ar LC naudu". Bārmenis nekādi nevar samierināties ar faktu, ka tad, kad pats šmauca citus ar alkohola daudzumu un saturu, Adamsons bija robežsargu komandieris Tālajos austrumos. Tas patiešām kož kaulā, jo no zaglīga bārmeņa zvaigzni neuztaisīt ne par kādu naudu.
zvirbulēns
z
Un vēl kāda lieta. Jācer, ka Kažociņa SAB zin, kāda rakstura firmā strādā Ādamsons, kas viņam maksā un par ko viņam tiek maksāts.
mērglis
m
nu gan Zegliņš dod, Ādamsons organizeejis pedofiiļu skandaalu , to kas organizeeja veel jaameklee, jo pedofiilija jau bija iespiedusies ministru kabinetu pagrabaa , kad atklaajaas lepnaas pirtis un vannas kur puisiišus apmazgaat , mošk Mareks ar tur mazgaats par ko uzticiibu guvis taadaa veču kompaanijaa?Ādamsoons nestaaveeja klusu , uzkaapa tribiinee un nolasiija augšgala pedifīļus , toreiz teepistu valdiiba krita , bet vajadzeeja baazt čohaa arii ministrus , tad šodien nebuutu Knaba ciiņas ar kliķi...
JM
J
Lai cilvēks dara kaut ko labu priekš valsts.Lai veicās.
zvirbulēns
z
Dīvaini, ka "Diena" nebeidz rakstīt par šo, kā Rodins asprātīgi pateica, nekurienes cilvēku. Vai "Diena" jau sēž Saskaņas Centra ierakumos? P.S. Starpcitu, ja tā kārtīgi visu apdomā, tad jāsecina, ka "Diena" ir aplam līdzīga Ādamsonam, arī "Diena" ir nekurienes laikraksts, no labēja laikraksta pārtapis par kreisu, ja ne sarkanu, mīl visu laiku pozicionēties kā īsteno vērtību nesējs, kaut grauj Latvijas valsti, skandālists (kaut atceramies "Dienas" seksa skandālu ar ministru). Jā, tāds tādu atrod. :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas