Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ādamsons pieteiksies KNAB vadītāja amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Estere.
E
Priecājos par Ādamsona kungu,- par viņa uzdrīkstēšanos. Pazīstu viņu kā drosmīgu, pricipiālu, ļoti taisnīgu robežsardzes komandieri, atsaudzīgu un ar labsirdīgu attieksmi pret padotajiem. Tālie Austrumi - Nahodka, tā nebija viegla pastaigāšanās vieta. Es kā latviete toreiz ļoti priecājos,ka kara daļā bija vēl viens latvietis., kurš neslēpa savu latviskumu. Lai Izdodas!
Viktors Paškovs
V
Gods, Taisnīgums, Likumība – tas ir mūsu devīze Ikdienas saskarsme ar mūsu dzīves realitātēm avīzes lasītāji pēc savas personiskās pieredzes var spriest cik bieži viņi paši ir spiesti savas domas vai pat publiski deklarēt šis vārdus un ar to saistīto jēdzienu svarīgumu katra indivīda dzīvē. Ka mums trūkst godīgas un taisnīgas attiecības no ierēdņu, tirgotāju, apkalpojošas sistēmas pusēs. It sevišķi no strādājošiem dzīvojama sektora apkalpošanā. Atsevišķi jārūna par godīguma, taisnīguma un likumības ievērošanu veselības aprūpes, pensijas aprēķināšanas, dažādu pabalstu piešķiršanas jomā. Dažreiz ir grūti saņemt godīgo, taisnīgo un likumīgo atbildi uz sūdzību vai iesniegumu. Absolūtais Latvijas Republikas iedzīvotāju vairākums nav informētas par savam tiesībām, nezin par valsts un municipālas struktūras pienākumu rūpēties par viņiem saskaņā ar pašlaik spēka esošas likumdošanas noteikumiem. Es nekļūdaini uzņemos apgalvot, ka iedzīvotāji vienkārši nezin, ka viņiem ir tiesības prasīt no ierēdņiem pierakstīt un reģistrēt mutiski izteiktas iesniegumus un sūdzības, izskatīt tos un sniegt atbildi rakstiskā veidā. Pēdējo 15 gadu laikā dažādu, galvenokārt nepersonisko iemeslu dēļ, palika nepieprasīta dažu tūkstošu cilvēku zināšanas un vērtīga pieredze. Nav ņemts vērā, ka šie cilvēki savulaik ieguva kvalitatīvu izglītību un vērtīgo darba pieredze savā specialitātē, bet tagad kļuvuši nepieprasīti un spiesti strādāt gadījuma darbus. Agrāk viņu izglītošanā ieguldīta nauda tagad nedod sabiedrība nekādu labumu. Tieši tāda situācijā nokļuva tiesību sargājošo institūciju agrāk strādājošo vairākums, pat neskatoties uz to, ka viņiem ir attiecīga profila izglītība un nopietna pieredze šī darbības jomā. Zinot īsto stāvokļi ar likumdošanas ievērošanu, pareizi sakot ar neievērošanu, novēro jebkādas kontroles neesamību dažu vitāli svarīgas dzīves jomā, attieksme pret republikas iedzīvotāju tiesībām ņemt dalību valsts pārvaldē, kvalitatīvi izglītotu un zinošo cilvēku grupa apvienojas sabiedriskā organizācijā ar nosaukumu „ Gods, Taisnīgums, Likumība” lai veicinātu godīguma, taisnīgums un likumības principa ievērošanu Latvijas Republikā. Biedrības biedri ir gatavi sniegt ikvienam, kurš kļuva par upuri ierēdņu patvaļības sadzīvē, policija, prokuratūrā, tiesās. Jebkurš, kam ir vajadzīga mūsu palīdzība vai aizsardzība var griezties biedrība ar rakstveida viņu skārušo netaisnības izklāstu un sūtīt šo informāciju izmantojot sekojoši sakaru veidi: -Pa pastu uz adresi: Rīga LV-1005, Ganību dambis, 30d; - pa e-pastu pēc adreses: [email protected]; -pa faksu Nr. 67382288 Pastāv arī iespēja konsultēties pa tālruni 26124227. Mēs labprāt uzņemsim biedrībā jebkuru, kam vārdi Gods, Taisnīgums, Likumība, nav tukša skaņa, bet ir dzīves un darbības devīze. Viktors Paškovs, biedrības valdes loceklis, Biedrības izpilddirektors
ķekava
ķ
vai viņa veselības pārbaude būs?
antis
a
Vai Ādamsons ir kāds no Ādamsonu ģimenītes?
J.Hermanis
J
Vai jūs vispār saprotat ko muldat? Labākais variants? Sistēmas cilvēks. ' iekšlietu' pazinējs, no krievu laikiem. urla.
jūnijs
j
Tā haizivs bija tikai poļitruks. No tādiem es neko labu negaidu.
Senais
S
Ādamsons pēc dažām pazīm'wm ir ļoti līdzīgs Rubikam. Un dažas no šīm pazīmēm noderētu arī KNAB vadīšanā. Tomēr, kamēr nav skaidrs par tām citām, jāšaubās.
narkologs
n
visi dzērāji ir labi cilvēki
Andris K.
A
Redz,redz,ka visi korumpanti satraukusies,jau Adamsona paradisanas vien liek biksem drebet,bet galvenie noziedznieki ,drosi vien,jau apkezijusies no sa uzvarda paradisanas.
opis
o
Vai Obams Baraks nav pieteicies.
3xnē
3
Vai tad tiesātie var startēt? Lai atrod un atved savu bēguļojošo draugu lasmani no jūrmalas lietas. Aktīvs avantūrists bez profesionālām zināšanām (personīgais vērtējums). Knābis tomēr nav armija un korumpanti nav jāšauj, bet gan viņu vaina jāpierāda un jāorganizē pasākumi valsts mērogā korupcijas prevencijai.
Bronks
B
Atbalstu tavas domas, tie kas virina mutes par KGB gvelž lietas, ko paši vispār nesajēdz. Vai PSRS bija kāda iestāde vai organizācija ko KGB nekontrolēja? Tad jau pēc šīs tumsonīgās spriedelēšanas Latvijā vairākums iedzīvotāju nav tīri:))
Sniper'sEye
S
Nav tālu jāmeklē viens īsts kaujas komandieris, kurš zināja, ka pat visi poļitruki nav vienādi un MH panēma savam dēlam par krusttēvu. To komandieri cienīja gandrīz visi militāristi, kas viņu bij redzējuši, kopā strādājuši un pat arī tie, kas nebija redzējuši. Pat latvieši visi nav vienādi, kur nu poļitruki.
a ko
a
Vai tiešām Ādamsons būtu pabeidzis augstskolu?
Sniper'sEye
S
Tiem durakiem, kuri te runā par MH kā par KGB-ešņiku, varu atgādināt, ka arī Latvijā ir Iekšlietu ministrija, pie kuras pieder gan robežsargi, gan ugunsdzēsēji un glābēju ūdenslīdēji, -- protams, ar precīzām definīcijām nevar paspīdēt internetā tik skaļi kā nosaukt Ādamsonu par čekistu... Mums aktīvajos dienestos vēl pārāk daudzi ir švakāki par viņu... Protams, tie Madonas poliči, zem kuru galda grabēja tukšo pudeļu arsenāls svētdienas rītā, kad MH tur klusi un mierīgi iegāja, tiem negribēsies atcerēties, kurš no viņiem nāca pretī bļaudams, kas jūs tāds esat un ko jums te vajag?! Tāpat viņu diez vai gribēs redzēt Līgatnes kādreizējais policmeisters Belovinskis, kurš jau iepriekš par dzeršanu bija patriekts no Rīgas, bet negribēja strādāt pat Līgatnē, un vēl un vēl -- mežinieku datu bāzē jau vēl nekas nav pazudis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas