Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Advokāts: vācu avīzei tomēr nācās labot faktus rakstā par Lembergu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lembja advokats
L
Nu Lembja lielaka problema Vacijas tiesa noteikti bija tas, ka vinam jau nav reputacijas, ko sargat. Attiecigi vacu tiesnesi vienkarsi gribeja tikt no lietas vala. Un nekads atsaukums tur gala nebija. Interneta versijas arhiva ielika kadu isu bridi precizejumu. Ta sakot, pieklajibas un mila miera labad. Visticamak patiesiba tapec, lai Lembis FAZ vardu savam politiskam vajadzibam bezgaligi nevaza apkart. A mazais advokatins Losmanis nu baigi doma, ka nu uzvareja. Lai vispirms samaksa un tad muld.
Statistiķis
S
Tik garā rakstā advokāta kungs gan varēja izstāstīt, kuri no faktiem bija nepatiesi un tos avīzei nācās atsaukt. Pārējā raksta daļa tātad izrādījās patiesa.
AL
A
Diena kā ierasts aptaisa kājas.
jurists
j
Rīga, 18.jūl., LETA. Žurnāla "Forbes" sastādītajā noziedzīgāko Eiropas valstu sarakstā Latvija ieņem otro vietu aiz Turcijas. Žurnāls savas aplēses veicis, balstoties uz Eiropas Savienības (ES) statistikas biroja "Eurostat" datiem no 2003.-2006.gadam, novērtējot organizētās noziedzības līmeni un pastrādāto noziegumu apjomu. +++ Šis biedrs/tagad kungs šo reitingu ir būtiski stiprinājis
Andrew
A
no kjeekja naak smaka
riņķī apkārt
r
Ko var ņemties ap vienu zemisku cilvēku! Tikai tāpēc, ka Lembergam it kā pieder nauda, kuras dēļ viņu tagad sēdina aiz restēm? Notiesās viņu Latvijā, bet ja nē, tad arī tas būs vērtīgi - vēlreiz pārliecināsimies - kādā valstī dzīvojam, taču līdz tiesai viņš jāignorē. Mēs varētu novēlēt sev vairāk pašlepnuma
Mg
M
Vai tiešām nespāji izlasīt šo rakstu? Tur taču teikts, ka tiesa nepieņēma lēmumu, bet bija mierzlīgums. Acīmredzot tiesa novērtēja katrai no pusēm veltīto laiku un par to piestādīja rēķinu.
Labais
L
"Diena" uzrakstīja par to "kak borozdjat korabļi kosmičeskije prostori" un advokāts atbildēja ar to pašu. Lai saprastu varbūt ir vērts uzrakstīt kādi fakti bija jātsauc un kādi nebija.
un vispār
u
Pareizi tas advokātiņš dara. Dienu ir jādrāž. Tāpat kā Dienas žurnālisti drāž mūsu ministrus.
Par Dienu
P
Es arī smējos par to Dienas publikāciju. Agrāk Dienai žurnālisti likās tādi kā matenes teicamnieki, tagad vairāk literatūras -- māk rakstīt sacerējumus.
Suucs
S
Diena kaa jau Diena. Melo, maanaas, sagroza faktus - nekas jauns, lapeles ikdiena. Es to nelasu, tik vien, kas internetaa - taa teikt, lai redzeetu, cik zemu tad galu galaa shis bordelis var krist.
ABC
A
Ja jau vācieši bija pilnīgi un galīgi vainīgi, aiz kam tad šāds tiesas izdevumu sadalījums: A.Lemberga kā prasītājam ir jāsedz 75%, bet «Frankfurter Allgemeine Zeitung» kā atbildētājai — vien atlikusī ceturtdaļa???
ABC
A
šā gada 13.februāra preses konferencē zvērināta advokāta Andra Grūtupa birojā, kurā masu mediji tika informēti par tiesvedības rezultātiem Hamburgā un kurā neviens pārstāvis no «Dienas» nebija ieradies??? Domāju, ka mafijas kaktu advokātu kantorus neapmeklē neviens sevi cienošs cilvēks, un fakts, ka Lembergs tiesas izdevumus tā arī nav samaksājis, ir un paliek fakts.
Fakts
F
Mūhahahahaha :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL

Lembergs skopojas, paliekot parādā vācu avīzei tiesas izdevumus

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas