Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aicina Baltijas valstu valdības tiesiski aizsargāt viendzimuma pārus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rower
R
Kas jums, ļautiņi, atkal noticies? Gāju garām Vērmanītim uz darbu, redzēju to aurošanu... Slimi ir tie cilvēki, kas tā var baurot... kauns, kauns... tieši par sevi arī bauroja - kauns, kauns... Ierēcu un gāju tālāk... :D :D :D Lielie bļāvēji atkal sevi parādīja kā zoodārzā audzinātus mērkaķus, paši pat nenojausdami, ka viņiem ikdienā apkārt , iespējams, ir pat desmit cilvēku, kuriem sex ar pretējo dzimumu nu nesaista... nožēlojami to apzināties, bet redzēt kā viņi no ādas lien laukā baurojot gan bija uzjautrinoši... stulbi, bet rēcīgi... :D
AL
A
Tiešām tos slimos izvirtuļus vajag tiesiski aizsargāt. No sākuma viņus visus izzolēt un tad kārtīgi sargāt. Jo šie slimiķi jau sāk apdraudēt sabiedrību.
Viedoklis
V
Kāpēc ir nepieciešama šo attiecību tiesiska regulācija? Ja jūs vieno mīlestība, tad mīliet! Vai likums, ieraksts pasē pastiprinās, nostiprinās jūsu jūtas vienam pret otru? Jūs meklējat mīlestību - tikai likums jums to nespēs sniegt....Ja jūs vēlaties sakārtot savā starpā mantiskās attiecības - lūdzu, jau tagad likums paredz iespēju - dāvinājuma līgums, testaments, mantojuma līgums. Varbūt jūs vienkārši jūtaties ļoti vientuļi šajā pasaulē un domājat, ka likums, sabiedrības attieksmet to atrisinās.... Meli, kuriem gribās ticēt....
Iemācies savaldību
I
Jūs ar saviem tekstiem šeit izdarāt milzīgu lāča pakalpojumu jūsu "kopīgajai lietai".
@
@
Ja medicīna sev par uzdevumu var izvirzīt vecuma gēnu atrašanu un ietekmēšanu, pagarinot dzīvi, tad šeit arī tikai eksperimenti, pētījumi un pacietība nepieciešama. Izdosies reiz 100% izārstēt šo anomāliju, esmu drošs. Loģika saka priekšā arī to, ka, ja reiz heteroseksuālo pāru starpā ir iespējama šķiršanās, vai vilšanās savā ādā, tad tas tikpat ticami ir arī attiecībā uz homoseksuālistiem. Sakot pretējo - ka HS, tā ir mūžīga laime, nekādas vilšanās utt., rakstītāji sevi parāda vien kā neveiklus propagandas demagogus. Žēl, ka lietuviešiem nākošgad būs šī orda jāuzņem piespiedu kārtā. Uzskatu, ka mēs esam parādījuši, ka nevēlamies šādus gājienus un izpausmes te šādā mērogā un vietā.
Velentīns.
V
T 09:25 -------------------- Pamazam, viena valsts pec otras pienema cilvektiesibas un atmeta fashismu. ------------------------------------------- Vai šī jaunā forma kuru var pielīdzināt jaunam fašisma ideologijas formai, atdzimšana, kas tiek uzspiesta sabiedrībai. Domājiet!
Velentīns.
V
T 09:25 -------------------- Pamazam, viena valsts pec otras pienema cilvektiesibas un atmeta fashismu. -------------------------------------------------- ------------------------
Ventinš
V
Latvijai nav jāsteidzas vilcienam pa priekšu. Pasaulē sākās seksuālo perversiju pārskatīšana. Tiks mainīta cilvēktiesību deklarācijas atsevišķs punkts. Pēdējie notikumi Ņujorkā, kad sabiedrība šajā jautājumā ir sašķēlusies uz pusēm. Pat ASV, tik liberālā valstī, sabiedrība ir pamodusies, ka netikumu, perversijas nevar uzskatīt par normu un to reklamēt , propogandēt un atbalstīt. Ir pēdējais laiks arī Latvijai visaugstākajā līmenī paziņot lielākās sabiedrības daļas nostāju šajā jautājumā. Valsts var pastāvēt, ja to atbalsta lielākā sabiedrības daļa. Tā ir aksioma, un ir nemainīga. Lielās Romas impērijas laikā arī bija seksuālās perversijas. Sodoma un Gomorā arī bija. Mēs labi zinām ar ko tas beidzās. To vajadzētu zināt mums visiem.
T
T
par krieviju un krieviem Latvijai gan ir taisniba. un kadas tad ir cilvektiesibas Krievija, vai kadas bija PSRS? Varbut tapec Latvieshi ir tadi stulbeni, ka 50 gadus nodzivoja sazombeta autoritaraa rezhimaa taka PSRS? Rietumos cilveki nav tik stulbi, jo 50 gadus PSRS nedzivoja.
fantomas
f
Ну вот опять все не слава богу!!! Список виновных в бедах латышского народа: 1. Проклятые гомосексуалисты, которые плодятся быстрей латышей-гетеросексуалов и скоро сделают их меньшинством 2. Проклятые русские оккупанты, которые чуть не сделали латышей меньшинством 3. Проклятая Россия, которая не дает признает бесспорный факт оккупации ЛР, не выплачивает компенсацию за недополученную прибыль в геометрической прогрессии, не обеспечивает беспрепятственный доступ Латвии к ее сырьевым ресурсам, не дает свободу Чечне, Чувашии, Ханты-Мансийскому автономному округу и пр. 4. Проклятый Запад, который а) не в должной мере обеспечивает кредитными ресурсами (желательно БЕЗвозвратными), технологиями, инфраструктурой б) не понимает особого хода исторического развития латышской нации, ее безграничных страданий и чаяний, и роли в становлении демократии, по-крайней мере, в восточной Европе в) однозначно и безоговорочно не поддерживает латышский народ в создании моногамного и моноязычного общества во имя высшей исторической справедливости и неоспоримых заслуг латышей перед лицом всего прогрессивного человечества г) не достаточно жестко пресекает кощунственные интересы России, не признает роль Латвии в толковании восточнославянского менталитета и строительстве промежуточного коммуникативного моста в сношениях между Европой и Россией д) не обеспечивает всем необходимым для безмятежного процветания ЛР всестороннего развития ее поистине безграничного творческого, духовного и пр. пр. потенциала 5. Проклятое коррумпированное правительство, которое вообще не понятно откуда взялось, почему и зачем такое, выражающее свои собственные меркантильные интересы и интересы крупного капитала 6. Список не претендует на полноту изложения и может быть дополнен и продолжен
T
T
homoseksulai iegus savas tiesibas. tas vienkarshi notiks. Notiks pamazaam, vispirms viena valsts, tad otra, treshaa, ceturtaa.... notiks tapat ka tas notika ar verdzibu, sievietes tiesibam. Pamazam, viena valsts pec otras pienema cilvektiesibas un atmeta fashismu. Tas ari notiks Latvija. Tikai laika jautajums.
T
T
nu lūk jums nākošais solis. Tā taču ir nekaunība un... trūkst vārdu. Negribās lamāties, bet tas ir par traku. ----------- tiesham nekauniba. iedomajies tik, cilveki grib dzivot normalu dzivi, kaut vini ir savadaki piedzimushi? nekauniba un shausmas. Jus Latvijas idioti rasisti homofobi fashisti esat pieradijums tam ka Latvija ir neattistita valsts. Tiesham nav neka labaka ko darit ka ienist cilveku tikai tapec ka vins piedzimis savadaks? kas tev no taa? nav neka cita par ko uztraukties, kaa tik citam nelaut dzivot?
frodo
f
Es vēlos, lai beidzot valsts atzītu manas reāli eksistējošas attiecības ar cilvēku, kuru es mīlu. Es patiesi nesaprotu, kam tas nodarītu pāri. Vēlos, lai valsts pārstāj izlikties, ka mēs esam viens otram svešinieki.
Juris Kaža
J
Par viendzimuma partnerību nav ko iebilst. Tas ir civiltiesisks līgums. Saukt to par laulību vai ne -- to vēl var debatēt. Katrā ziņā, nav nosodama prasība atvērt un revidēt neseno Satversmes izķēmojumu. Prasību paplašināt t.s. naida runas jēdzienu tomēr būtu jānoraida un naida runas jēdziens vispār jāsvītro. Tas ir t.s. slidenās slīpnes tipa (slippery slope) likums, cenzūras un iebiedēšanas iedīglis. Pie šīs valsts politiskās kultūras, jo mazāk iemeslu kādam uzrīdīt čekas/VDK mantinieci, Drošības policiju, jo labāk. Sadomāsies vēl, ka nedrīkst, piemēram, tos, kas izmanto kristīgo ticību kā represīvas tumsonības instrumentu saukt par --- autoritāriem melnsvārčiem tumsoņiem. Man, protams, nepatīk, ka kāds lieto ekstremāli naidīgu valodu, bet labāk, ka mēs par šādām personām uzzinām, nekā iebiedējam viņas slēpt savus uzskatus. Jo vairāk cilvēku uzzin, ka šajā valstī dzīvo indivīdi, kas nopietni publiski prasa ārstet "p***rastus" ar gāzes kamerām, jo plašāka būs informācijas bāze par to, vai šādā sabiedrībā (18 gadus pēc neatkarības, 5 gadus pēc ES) ir jēgas dzīvot, ja ir varianti. Protams, ASV ir tik pat traki grupējumi, kas piketē Irākā kritušo karavīru bēres, atgādinot, ka tas ir (pēc viņu halucinogēnās loģikas) Dieva sods par iecietību pret homoseksualitāti. Taču viņiem simpatizētāju īpatsvars ir daudz zemāks. Lai nedotu vielu pārpratumiem un cilvēku bez melnā humora izjūtas šausmināšanai -- varbūt tiešām baznīcu/reliģiju KĀ IDEJU vajadzētu savos prātos pakļaut savienošanai ar skābekli kāpinātas temperatūras apstākļos.
moskovits
m
Varbūt dienaskārtībā jāiekļauj punkts par iespēju izskatīšanu aicināt palīgā maskavas omon?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas