Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aicina pieteikties pretendentus pārtikas izdalei trūcīgajiem

Bērnu, ģimenes un sabiedrības integrācijas lietu ministrija ir izsludinājusi konkursu par labdarības organizāciju atlasi, kas varētu dalīt pārtiku 2010. gadā trūcīgajiem. Pieteikties var līdz  26.jūnijam.

Plānots, ka 2010.gadā vienai personai vienā dalīšanas reizē varētu izsniegt 0,5 kg četrgraudu pārslu, 0,5 kg pankūku miltu, 0,4 kg vājpiena pulvera, 0,270 kg ātri pagatavojamo auzu pārslu biezputras ar piedevām un 0,5 kg griķu pārslu.

Šo programmu vistrūcīgākajām personām finansē no Eiropas Kopienu budžeta Eiropas Lauksaimniecības vadības un garantiju fonda Garantiju nodaļas līdzekļiem.

Latvija programmas realizāciju uzsāka 2006.gadā, kad trūcīgajiem tika dalīta baltmaize. 2007. un 2008.gadā tika dalīti putraimi.

Šogad trūcīgajiem tiek izsniegti 500 g auzu pārslu, 500 g četrgraudu pārslu, 1 kg makaronu, 400 g pankūku miltu un 400 g vājpiena pulvera.

Trūcīgas personas statuss tiek piešķirts cilvēkam, kura ienākumi, neskaitot pašvaldību sociālās palīdzības pabalstus, iepriekšējos sešos mēnešos uz vienu ģimenes locekli ir zemāki par 50% no valstī noteiktās minimālās algas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas